Sayfa 361/997 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Powell amcam her ne kadar parasal genisleme olmayacak dese de bu isin sonu oraya dogru gidiyor. Kendisi de pekala qe nin kalici bir cozum olmayacaginin farkinda ama o da bir fani sonucta. 2020 ye dair beklentiler gunden gune kotulesiyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Birde bu sistemi savunan vatan hainleri var aramizda. Utanmadan otuyorlar burada bik bik bik

Bu tembellik ve asalakligi savunanlar gercek hayatta bi karsima ciksa ah ah ah
    Büyüksün G. Amet abi, bir de senin için höt diyene, göt verir diyorlar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bu dedigin dogru degil

1 gun bile emekli olsan milletvekili ayarinda emekli maasi aliyorsun diye gazeteler yazdi.

Ben gazetelerin yalancisiyim hatta bir suru tweet atildi istan etti millet
    1 gün bile emekli olsan ne demek yahu..?
    1 gün bile milletvekili olsan desen neyse, ki bu dediğin de yanlış..

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    benim bir şeye konu olmam söz konusu değil ortada bir G.abinin önermesi var
    doğru olmadığını söyledim, sen bir daha oku 210 ülke arasında örnekler var mı yok mu..?
    Ben önermenin kendisine bakarım, kimin yaptığı 2. planda kalır. Verdiğin örneklerin büyük oranda yanlış olduğunu wiki'ye dayanarak yazdım. İlk yazdığını savunacağına başka örneklerle durumu savuşturmaya çalışıyorsun, hem de beni itham ederek.

Verdiğin BAE'nin de yanlış olduğunu belirtsem bir başka örnek daha verip durumu kurtarmaya çalışırsın, eminim. O yüzden bu kısır döngüye burada son vermeyi tercih edeceğim.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bunun sarto falan olmazki. Dunya ile rekabet ediyorsan dunya kosullarina uyum saglamak zorundasin (gelir haric)
    Dunya kosullarina uyum saglamak istiyorsan onlar gibi calisacak onlar gibi iyi ucretler alacaksin. Turkiye icin 65 yuksek bir yas. Cunku hem genc bir nufus var arkadan gelen hem de stresli ve refah seviyesi dusuk bir yasam var. Ingiltere almanya fransa da ki emekli ile turkiye ki emekli bir degil.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Büyüksün G. Amet abi, bir de senin için höt diyene, göt verir diyorlar!
    Seviyo musunuz,dövüyo musunuz belli değil..
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Fakat milletvekillerinin 2 yıllık hizmet sonrası emekli sayılacağı iddiası doğru değil. Milletvekillerinin de emeklilik için yerine getirmesi gereken şartlar var ve dolayısıyla 2 yıl görev yapan her milletvekili emekli aylığına hak kazanmıyor. 2 yıl görevde kalmak milletvekillerinin milletvekili statüsünden emekli olması için gerekli bir şart fakat tek başına yeterli değil. Milletvekillerinin yaş ve hizmet gereklerini de yerine getirmeleri gerekiyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Ben önermenin kendisine bakarım, kimin yaptığı 2. planda kalır. Verdiğin örneklerin büyük oranda yanlış olduğunu wiki'ye dayanarak yazdım. İlk yazdığını savunacağına başka örneklerle durumu savuşturmaya çalışıyorsun, hem de beni itham ederek.

Verdiğin BAE'nin de yanlış olduğunu belirtsem bir başka örnek daha verip durumu kurtarmaya çalışırsın, eminim. O yüzden bu kısır döngüye burada son vermeyi tercih edeceğim.
    bir de seni itham ediyormuşum zaplamaya bak okuduğunu anlamıyor
    ben de oecd raporundan alıntı yapıyorum wikiden değil..!!

Sayfa 361/997 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •