Gel kucağıma tekrar gel. Altın satip tekrar senden para kazanacağım. Diğer hisselerden de alabilirim. Ama eplasda bu tahtacıyı seviyorum![]()
Çan2 86 günde
Ensari 101 günde
Lüks kadife 84 günde
Ege seramik 51 günde açıklandı.
Egeplast bedelsiz başvurusu 41 gün oldu bugün itibariyle
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komodor kardeşim zorlunun ölmeden önce o hisseleri sattığını düşünmüyorum tamamen bir oyun. Bu şirketin hissesin 200 tl den aşağ etmeyeceğini bilen Kemal zorlunun last game ni gösterdi bize Sağlık olsun insan kendine yakışanı yapar para için yapılan şu hareketler gerçekten üzüyor insanı hele birde güvendiğimiz insanlardan bu darbe gelince daha çok koyuyor
Sibel zorlu Hanım efendi babanız şahsi borcundan dolayı şirket hisselerindeki hareketlerden dolayı çok nasır oldu bu yatırımcıdan bi helallik almanız gerekir ama bu şekilde olmaz. Yapılanlar yakışmalı Fahrettin göllü ile derhal ilişkinizi kesin o şirketten içeri girmesin grubun buna ihtiyacı yok. Hak etti günü ile bizzat şirkete gelip görüşmeler yaptığınızı biliyorum. Siz saygın bir iş kadınısınız artık oyunun kurallarını siz belirleyeceksiniz. Her ne olursa olsun size güveniyorum
Arkadaşlar! Tahta da işlem yapan Or.spu çocukları nedir böyle? Resmen insanlarla dalga geçiyorlar.Tahta da yaptıkları aşağılık işlemlerle resmen işkence yapıyorlar.
Bu yapılanları şirket yetkilileri görmüyor mu?
"Bu yapılanları şirket yetkilileri görmüyor mu?"
diye soruyorsun
ben de sana soruyorum
sence haberleri yok mu
mesela hisseleri 100 liraya devredip
bir iki gün sonra alan adam 70 liraya borsaya satışa
koyuyorsa burada danışıklı bir durum ve suç işlenmiyor mu
işleniyor diyorsun
Peki SPK ne yapıyor
az kal 14 mayısa
SPK da görevini yapacak
herkes seçim sonrasına bekliyor.
lotlarının üzerine oturmuş durumda
20 dakika oldu yapılan işlem 500.000 bin
piyasalar düdüklü tencere gibi alttan tamgaz ateş üstten düdük tıkanmış , bist100 sürekli aşağı ,oradan çıkan para dövize gitse gidemiyor , faize gitse kazanamıyor , seçim sonrası hangi iktidara göre piyasalar ne olacak belli değil , hiç bukadar sıkıntılı bir seçim süreci hatırlamıyorum .
Yer İmleri