Sayfa 363/1027 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Alıngan olmanız manasız. Ben sadece teknik analize bakarım. Sizin de bu görüşünüzün arkasında yatana analiz yöntemini merak ettim. Öğrenmenin sınırı böyle geniş keşfedilmemiş mecralarda sınır yok.
    Eğer teknik olarak bir şeyler söyleseydiniz söylediklerinizi takip edecektim. kontrollü kabullenme..
    Ama tecrübem deyince kıymeti harbiyesi kalmadı...
    Teşekkürler.
    Bu mecrada sınır olmadığı konusunda haklısınız. Zaten bende bu yorumu tecrübe ile yaptığımı söylemedim. Teknik analizde beğendiğim kişilerin yorumlarını temel analiz ve önceki yaşanmışlıklarla birleştirdiğimi söyledim.

Siz sadece teknik analize bakıyorsanız benim görüşlerim size hitap etmez. Temel analiz olsaydı her türlü tartışmaya açabilirdik konuyu.

Kolay gelsin...

2. Ağbal: Ekonominin reel tarafında çok güçlüyüz, ama bütün gelişen ülkeleri etkileyen yeni bir dönemdeyiz- tgrt haber

1.06.2018 11:12:16 ağbal: Türkiye gerekli tedbirleri alarak yeni koşullara çok hızlı şekilde kendini adapte edecek- tgrt haber

1.06.2018 11:11:36 ağbal: Maliye politikasında para politikasına paralel sıkılaşmaya gitmemiz lazım - tgrt haber

1.06.2018 11:10:34 ağbal: Ekonominin reel tarafında çok güçlüyüz, ama bütün gelişen ülkeleri etkileyen yeni bir dönemdeyiz- tgrt haber

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Yabancının kaçarı yok.
    Ülkenin tüm bankaları şirketleri yabancıda zaten.
    Kimse bir yere gidemez birlikte batacaz
    Ytd

4. Ağbal:ekonomi tek elden yönetilmeli, ekonomi yönetiminde dağınık yapı varsa koordinasyon kurulmalı ama tecrübelerimiz farklı yapıları dağıtmak yerine tek elden emir komuta zincirinde götürmemiz lazım. Para politikasını uygulayan tcmb ayrı,kurumsal araç bağımsızlığına sahip olacak

Abbas ve onun yalancı çobanlarına artık kimse inanmıyor. Güven kaybı böyle bir şeydir bir kere kaybedildi mi geri kazanmak çok ama çok güçtür. Artık kimse LAF değil iş bekliyor ya MB yine faiz arttırır ki ne kadar etkisi olur bilinmez yada bu Dolar nereye gider kimse bilemez.

Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Ağbal:ekonomi tek elden yönetilmeli, ekonomi yönetiminde dağınık yapı varsa koordinasyon kurulmalı ama tecrübelerimiz farklı yapıları dağıtmak yerine tek elden emir komuta zincirinde götürmemiz lazım. Para politikasını uygulayan tcmb ayrı,kurumsal araç bağımsızlığına sahip olacak
    Abbas dedi ya TEK ben olacağım diye daha ne olsun !...

7.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Yön yukarı döndü. Biraz daha alım fırsatı şık olacaktı. İş MB nın blöfüne kaldı yine....
    Kırmızı DD deki davranışına göre 4.495 den aldığım 1 birimi 4.77 lerden satabilirim eğer pazartesiye kadar kırmızı DD i aşıp bu seviyelere ulaşırsa...
    Ulaşma şekline göre tabii...
    Tabii yatırım tavsiyesi olmayıp faldan öteye gidemez...

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Yabancının kaçarı yok.
    Ülkenin tüm bankaları şirketleri yabancıda zaten.
    Kimse bir yere gidemez birlikte batacaz
    Hırsız uğursuz takımı Ülker Doğuş ve dahi arkasından gelecek diğerlerine kim kredi vermişse onlar düşünsün. Ama gerçeği anlamış KAZ kafalı BIST çiler bankaların ne olacağını bildiği için tedbirlerini geçte olsa alıyor.

Sayfa 363/1027 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •