Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Türkiye'de Kasım ayında TUFE aylık %3,51(Beklenti %3,00), yıllık %21,31(Beklenti %20,71)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
g ünaydın arkadaşlar...
güne TÜİK şakası ile başlayalım
TÜKETİCİ FİYATLARI KASIM'DA YILLIK % 21.31 (ÖNCEKİ AY: +19.89 %)- TÜİK
3.12.2021 10:01:38 (B) İŞLENMEMİŞ GIDA ÜRÜNLERİ, ENERJİ, ALKOLLÜ İÇKİLER VE TÜTÜN İLE ALTIN HARİÇ TÜFE; AYLIK %+3.22, YILLIK %+19.75
3.12.2021 10:01:30 TÜKETİCİ FİYATLARI KASIM'DA YILLIK % 21.31 (ÖNCEKİ AY: +19.89 %)- TÜİK
3.12.2021 10:01:18 (A) MEVSİMLİK ÜRÜNLER HARİÇ TÜFE AYLIK %+3.90, YILLIK %+22.57
3.12.2021 10:01:15 TÜKETİCİ FİYATLARI KASIM'DA AYLIK % 3.51 (ÖNCEKİ AY: +2.29 %)- TÜİK
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
TÜİK : ÜFE aylık %9.99 ve yıllık %54.62
Vay vay vaaay
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri