Sayfa 364/1019 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Viop XLV

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Kiracı ile iletişime geçin. Kira sözleşmesi var ise sözleşmede ki maddeleri inceleyin mesela orada ev sahibi satış yapar ise cezası gibi şeyler. Sözleşme yok ise işgalci durumuna düşmemesi için alırsam ne olacak diye ona sorun.
    icradan satış olacağı için evde ev sahibi varmı kim var o bile belli değil ki.

ev sahibini tanımıyorsun bile teklif verip geçiyorsun. içerde kimse bile olmayabilir.

dğer konu ev icradan satıldktan sonra benimlebir sözleşmesi olmayacağı için önceki sözleşmenin hükmü kalmaz. kalsada bana değil ev sahibini bulsun ( önceki ev sahibini )

2. Güneş paneli moda, bu alanda bir çok şirket halka açılır.

Güneş paneli alanında Kalyon PV şimdiye kadar en çok üretim yapmış gibi, videoda fabrika üretimi gösteriliyor.

https://kalyonpv.com/teknolojimiz.html

Daha detayı bir video.
    https://www.youtube.com/watch?v=TGRLOK4TbmQ
    Yerli güneş paneli nasıl üretiliyor? - 2.000 kişinin çalıştığı KALYON PV'yi gezdik!

Daha önceki bir habere göre ortaklıktan gelen 500 milyon doların bir kısmı ile kapasiteyi 1000MW'dan 2000MW'a çıkaracaklarmış.

>>>>>>
    https://www.dunya.com/sirketler/kaly...-haberi-666060

Kalyon Holding, International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile iş birliğine imza attı. Holding'in yenilenebilir enerji üretim faaliyetlerini yürüten Kalyon Enerji'nin yüzde 50'si 1.8 milyar dirheme, yani yaklaşık 490 milyon dolara Abu Dabili IHC'ye satıldı.

Kalyon Holding, satış geliriyle Kalyon Enerji’ye ait projeleri büyütmeyi ve yanı sıra Kalyon PV’nin halihazırda 1000 MW olan üretim kapasitesini 2000 MW’a çıkarmayı planlıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,267
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    icradan satış olacağı için evde ev sahibi varmı kim var o bile belli değil ki.

ev sahibini tanımıyorsun bile teklif verip geçiyorsun. içerde kimse bile olmayabilir.

dğer konu ev icradan satıldktan sonra benimlebir sözleşmesi olmayacağı için önceki sözleşmenin hükmü kalmaz. kalsada bana değil ev sahibini bulsun ( önceki ev sahibini )
    Aynen. Ama icrada adres belli olduğu için önceden gidip görüp konusmaktan kimseye zarar gelmez. Belki de hazır kiracı bulmuş da olabilirsiniz sözleşme yaparak.

Ama öten yandan çıkın yeni sahibi benim deseniz de hukukî yolla devam etmeniz gerekiyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Aynen. Ama icrada adres belli olduğu için önceden gidip görüp konusmaktan kimseye zarar gelmez. Belki de hazır kiracı bulmuş da olabilirsiniz sözleşme yaparak.

Ama öten yandan çıkın yeni sahibi benim deseniz de hukukî yolla devam etmeniz gerekiyor.
    benim alacağım garanti değil selbul bana çıkarsa ancak. en yüksek teklif veren alıyor haliyle.

aldığımda ise iş işten geçmiş oluyor

5. Anlamlandiramadigim sey : herkes ne olacagini hedefin neresi oldugunu tanimlamak istiyor....

Ama ne olacagini hickimse bilemez.. Suan bilinebilecek tek sey mevcut trendin var oldugu... Ama. Bu trendin nerede nasil son bulacagini kimse bilemez .. Hersey mumkun... Sistemin yoksa denizin ortasindasin herturlu riske aciksin.. (teknik analiz..indikator . dalga sayimi... tanimli stop kar alma seviyeleri falan filan hepsi sistem)

trend varsa en basit default indikator bile uygun peryotta trende yaslanir seni yillarca trendde tutabilir abi...trend yoksa oda bi halta yaramaz.. s..çar batirir..

Gelecegi Allahtan baskasi bilemez cok cok net... Extra clear. :. )

6. Kalyon Karapınar Güneş santralinde paneller %90 kurulmuş gibi. Kalyon PV seneye kendi başka proje yapmayacak ise piyasaya verebilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,267
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    benim alacağım garanti değil selbul bana çıkarsa ancak. en yüksek teklif veren alıyor haliyle.

aldığımda ise iş işten geçmiş oluyor
    Tamam onu da biliyorum. Ama sonuçta ihaleye kadar gidip görme hakkına sahipsiniz. Ben bir ara almasam da araçları veya evleri görmeye gider hem yeni şeyler öğrenir hem de bilgi sahibi olurdum.

Psikolojik YAS süreci

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,267
    Blog Entries
    1
    Ben hâlâ güneş panellerinde maliyet düşüşü bekliyorum. Onun için halka açılmaları sirket açısından riskden kaçma olarak görüyorum.

Teknolojik evrime benzetir isek nokia 3200 devrindeler.

Psikolojik YAS süreci

Sayfa 364/1019 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •