Sıradan para piyasası fon getirileri uzun zamandır aylık % 4 civarında...Tertemiz, sıfır risk...Artık (eski tabiriyle) borsacılık öldü, bu net...
Sıradan para piyasası fon getirileri uzun zamandır aylık % 4 civarında...Tertemiz, sıfır risk...Artık (eski tabiriyle) borsacılık öldü, bu net...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Gayet montanlı bir GES firmasının büyük sıkıntıda olduğu konuşuluyor; enerji hisseleri bam güm ve FK'lar halen uçuk seviyelerde...Tahtacı abilerimiz bu fırsatı kaçırmaz...YTD
Dün X'de okudum üstadım...DM'den sordum ancak cevap vermedi daha doğrusu kimseye cevap vermedi...Alıntı verecektim ancak silmiş...Borsada olmayan bir çok firma var, direkt borsa ile ilişkilendirmemek lazım...Koskoca Kalyon bile daha yeni halka arz hazırlığı yapıyor...
Piyasada para yokken ve dahi faizler bu düzeydeyken olduk olmadık bir çok firma bu işe girişti...Youtube videoları var merdiven altında kendi panellerini yapıyorlar, o derece...Biz zaten devlet olarak plan, proje, strateji nedir bilmediğimiz için bu batışları da normal karşılamak gerekir...Yine de gelecek olan bilançoları çok dikkatli incelemek lazım, haklılık payı var mı yok mu cirolardan bir nebze anlaşılır bana kalırsa...
Termik santral işi hepten bitik, yani kör göze parmak Ilgın'a gider de bi ton para yatırırlarsa bu iş için biz komple millet olarak bitmişiz demektir...Akılalmaz bir şey olur kanaatimce...Zaten Danıştay sonucuna kadar da bir cacık olmaz burada...Geçenki gibi 19 TL aşağısına verirlerse alır; 23-25 artık neyse veririm...Stratejim bu şimdilik...YTD
Yer İmleri