Sayfa 365/475 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sise ağır sanayidir. Ağır gider hodjam. Gübreli kaatlar gibi metan gazı salarak gitmez
    https://youtu.be/QVYHH-wICUs?si=ix0CeTI8RdbU0NPh
    Rubato dan bu şarkıyı o kadar dinledim ki Paşabahçe den, cam a sebepli..
    Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde.
    ytd

2. Kapanışta 41.5 geçilseydi haftaya çok güzel olurdu, olmasa da olur.

Herkese iyi tatiller.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Günaydın!.
    Tamam, kavanoz yap ama, yeni bi’şeyler de yap be adam(!); mesela, kırılmaz camdan evler, arabalar yap; aynı zamanda güneş enerjisi üretebilir olsun, bir miktar enerji ihtiyacını kendisi üretsin.
    Güneş enerjisi panelli yollar, köprüler yap mesela; dünyanın güneş enerjisi, sen ol🌞)

(Yağma yok, patenti bana aittir😳)

Al-sat tut değildir

4.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Günaydın!.
    Tamam, kavanoz yap ama, yeni bi’şeyler de yap be adam(!); mesela, kırılmaz camdan evler, arabalar yap; aynı zamanda güneş enerjisi üretebilir olsun, bir miktar enerji ihtiyacını kendisi üretsin.
    Güneş enerjisi panelli yollar, köprüler yap mesela; dünyanın güneş enerjisi, sen ol🌞)

Al-sat tut değildir
    Yaklaşık 4-5 yıl önce belki daha önce, elektrikli araçlar üretileceğini ve üretilen cam tavanlı araçların veya arka camların güneş enerjisi ile aküye destek verilebileceğini, tekerleğin dönmesinden dinamo ile elektrik uretebilecegini, fren sistemindeki güçten enerji uretebilecegini, cep telefonlarıni camlı kısımlarına güneş enerjisi ile güç takviyesi vs vs birçok şey mail yoluyla attigimda, başka şirketlerin bu konularla ilgili olduklarının cevabını almıştım. Malezyali şirketler mı ne diye hatırlıyorum.. ytd

Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Günaydın!.

Al-sat tut değildir
    V block neyinize yetmiyor koftehorlar😂
    Şaka bı yana bence bir devrim ama üstüne çok yurumediler bugün otel hastane okul havalanı vs gibi yerlerde mutlaka zorunlu olmalı .

Endeks 10200 e gelebilirse illaki satış yiyecektir o zamana kadar bu eşek güzel primlenir de biz de safralari atarız yoksa yine alternatifler yürürken bu yerinde sayar biz de aynı hatayı iki kere yapmış oluruz.ben 41.5 42.5 verir beklerim ancak endeks 10 bini geçti mi gözünün yaşına bakmam artık 40 tan mi 45ten mi veririm bilmem ama tek senet bu değil.grafigi güzel bı sürü alternatif var.

Bu arada ben Aralık'ta küçük de olsa faizlerle oynayacaklarını dusunuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    V block neyinize yetmiyor koftehorlar😂
    Şaka bı yana bence bir devrim ama üstüne çok yurumediler bugün otel hastane okul havalanı vs gibi yerlerde mutlaka zorunlu olmalı .
    Ne yatırımlar var hojam, unutmuşum bile..
    Ama V blok yaptılar ortamı. Düzelecektir, zamanla.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ne yatırımlar var hojam, unutmuşum bile..
    Ama V blok yaptılar ortamı. Düzelecektir, zamanla.. ytd
    41,04 cok yuklü işlem oldu hayırdır bilgisi olan var mı?

Sayfa 365/475 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •