Sayfa 365/438 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415 ... SonSon
Arama sonucu : 3498 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    VİOP +4 cıvarı açılışta...ons altın azdı gidiyor 3120 dolar,brent petrolde yükselmiş 64 dolar

Fonlara yine el atmışlar yine düşüşte %50 düşüş var fon verilerinde .hangi dış yatırım gelir bu vaziyette
    Teknikde ons altında yeni zirve görülmeli yoksa 2 li tepe formasyonu olur.YTD.

Trap da beni arıyor tüm liderler popomu öpüyor demiş derler.

Çinde altın alıyor

artı rezervlerine dolar yerine altın tutacak derler

Sonuç Çin ürettiğini satmak zorunda yoksa elinde kalır mallar.

Rusya da petrolün düşüşünden tokat yiyor ve ukrayna bağlamında anlaşmalı.

Daha başka Gazze boşaltılıp Büyük ihtimalle bize gelip vatandaşlık da verilecek artı 10 milyar dolarda verilecek der Sebahattin Önkibar

Vallahi benden pes demekki TÜRKİYE diye bir ülke kalmıyacak bizide içinde yaşatmıyacaklar gibi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Teknikde ons altında yeni zirve görülmeli yoksa 2 li tepe formasyonu olur.YTD.

Trap da beni arıyor tüm liderler popomu öpüyor demiş derler.

Çinde altın alıyor

artı rezervlerine dolar yerine altın tutacak derler

Sonuç Çin ürettiğini satmak zorunda yoksa elinde kalır mallar.

Rusya da petrolün düşüşünden tokat yiyor ve ukrayna bağlamında anlaşmalı.

Daha başka Gazze boşaltılıp Büyük ihtimalle bize gelip vatandaşlık da verilecek artı 10 milyar dolarda verilecek der Sebahattin Önkibar

Vallahi benden pes demekki TÜRKİYE diye bir ülke kalmıyacak bizide içinde yaşatmıyacaklar gibi.
    Zaten yaşatmamak için uğraşıyorlar,utanmadanda CHP esas cuntacı diyorlar,başta yayın organları TRT...,imamoğlu diplomasındaki sıkandalları gördük,sokakta tuttukları adamı koca üniversitenin yönetime koymuşlar rapor vermişler,daha bu gençlik ölümüne savaşmazmı bunlarlan,gence polis vuruyor,genç vur ulan diyor zaten emir verdiğiniz adam elimizden geleceğimizi çaldı diyor,beni öldürsen ne yazar diyor,yetmez gibi karakollarda zatın militan polisleri işkenceden geçiriyor,sadece hapise giren kurtuluyor,çıkmış zat şimdi mağdurlara oynuyor esas cuntacı CHP diyor,ama kurultay öncesi öyle demiyordu CHP'nin çoğu istemiyor özgürü diyor,seçim sonunda hile yaptı diyor,ulen ben bile bütün dlegelere talimat verdim bizzat memleket için verin özgüre dedim,rekor sekilde kazandı,tamam eğrisi doğrusu var ama memleket elden gitmeye giderken bütünlük zamanıdır,şimdi baktı olmuyor komple CHP için cuntacı demeye,menderes zamanında CHP az tokat yemedi,80 daarbesinde bunların çoğu solcu diye idam oldu,partiyi kapattılar,kıbrısı aldık cuntacı dediklerimiz bize ambargo koydu,bunlar siyasal islamcı olduğundan onlara hiçbir şey olmadı evren köpeği tarafından kollandı,aşırı sağdanda idam olan varsa onlar maraş katliamlarında vs yüzünden idam oldu,adam çok kötü,yüzyılların en kötüsü aynen hitler gibi,hitler hiç olmassa halkı ve vatanı için savaşırdı,bu ondanda kötü ondan olmayanları cezalandırıyor,amacı iç savaş çıkartmak darbe yapmak,hep gözleri CHP üstünde taşkınlık yapmasını bekliyor,çünkü geleceğinin karanlık olmasını biliyor vs daha ne yazayım,düştük bir kötünün eline herkes perişan,bir metiner var zatın tetikçisi hep ezilen biz olduk diye nara atıyor tv oturumlarında,sordu birisi onun intikamınımı alıyorsunuz diye,ulen devamlı kollandınız....

3. Etkili Haber@etkilihaber122s

Grand Kartal Otel hakkında hazırlanan bilirkişi raporundaki şok gerçek ortaya çıktı:

Otel yönetiminin yangın çıkınca izdiham oluşmaması için genel alarm vermeden, üst katlardaki ayrıcalıkları misafirlere özel haber vererek tahliyelerini sağladığı belirlendi. (Hürriyet)

İnsanlığı yitireli çok olmuş, sadece güçlülerin kanunu işliyor.!

"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

İntihar var derler akp önünde.

Detayları bilemiyorum.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...ri-904032h.htm

tamda demlenme mevsiminde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    İntihar var derler akp önünde.

Detayları bilemiyorum.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...ri-904032h.htm

tamda demlenme mevsiminde.
    Orada bir haber daha var,çinde üretilen iphone firması üretimi diğer ülkelere kaydırmış çin, ticaret savaşları yüzünden,iphone firması telefonları toplamış ülkesine götürmüş ,adamlar her yönden kazanma peşinde

Apple, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıkladığı yeni vergilerden etkilenmemek için Hindistan'dan ABD'ye yaklaşık 1,5 milyon adet iPhone getirdi.
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/a...ki-904085h.htm

6. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
     Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku

Etkili Haber@etkilihaber122s

Grand Kartal Otel hakkında hazırlanan bilirkişi raporundaki şok gerçek ortaya çıktı:

Otel yönetiminin yangın çıkınca izdiham oluşmaması için genel alarm vermeden, üst katlardaki ayrıcalıkları misafirlere özel haber vererek tahliyelerini sağladığı belirlendi. (Hürriyet)

İnsanlığı yitireli çok olmuş, sadece güçlülerin kanunu işliyor.!

Boşuna denmemiş altta kalanın canı çıksın diye,bunlarda Türk halkına bu metodu oynuyorlar,zaten bir müddet rapor yazılmadı,sebep delilleri yok etmek,öyle suçları çokki neresinden tutarsan elinde kalıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,221
    Blog Entries
    1
    Yarın, pztesi, bazı liselerde sabah istiklal marşı sonrası 1 saatlik oturma eylemi olacağını reddit de okuyorum. Çokça paylaşıldığı için yayılma potansiyeli yüksek.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 365/438 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •