Originally Posted by
Miriel
Hektaş mevzusunu ben açmadım, Sn. Dudu açtı. Siz Brisa ve Hektaş için performans tahmini yapınca Hektaş ve endeks tahmini hakkında söylediğiniz aklıma geldi ancak mesajı bulamadığım için emin olamayıp size sordum. Dediğim gibi, şunu dediniz ama olmadı vb bir niyetle sormamıştım yalnızca Brisa ile karşılaştırınca aklıma geldi.

Originally Posted by
Cautionary
gece gece performans kıyaslaması yapmış olduk...bu arada ilgili dönemde brisa da %10 a yakın artmış.
dudu bey hektaş a biraz torpil geçiyor, duygusal bağı daha fazla galiba...yoksa ortada hektaş ın uçup kaçtığı, brisa nın süründüğü bir durum yok...belki brisa dan beklentisi çok daha fazla, ondan beklentisi karşılanmayınca üzülüyor.
Brisa'yi 3 senedir izliyorum yatirim kararini alip basladigindan beri neredeyse. Hekts'da ise 5 yildir pozisyonum var, son 3 yilda ise ciddi oranda artirdim. Brisa'ya ise bir defa girdim ve ciktim. Sonra gecen yil sonu tekrar girdim. Hekts konusunda rahatim. Yeni is kollari uzerinden ciddi bir potansiyali oldugunu dusunuyorum.
Brisa ise benim icin yeni bir hisse. Biraz isinma asamasindayim acikcasi. Sektorunu anlamaya calisiyorum.
Cozdukce isindikca ilave alimlarla artiracagim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri