Sayfa 366/1024 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    böyle verimsiz ülke görülmedi nüfusun %60'ı yatıyor. kalanı aygır gibi karın tokluğuna çalışıyor.bunun adı verimlilik bile değil.bunun adı enayilik. çalışma devlet yardımı al yat ne süper zekalar var bu ülkede
    1 aylik Istanbul Izmir Didim Odemis tatilinde sunu gordum. 40 yasinda veya 50 yas altinda emekli olan o kadar cok sansli varki sayisi inanilmaz. Bir de kari koca iseler o zaman al eline yesil pasaportu dunyayi dolas. Ama gencler 3 kurusa talim. Yazik bu ulkeye.

Ben hayatimda bu kadar mutlu emekli nufusu gormedim arkadas. Her gun yiyip icip geziyorlar ve cogu genc gorunuyor. Ulan Amerikada benim calistigim sirkette 85 yasinda adamlar var. Bir suru adam var 60 yas uzeri. Bunun acisi cok kotu cikacak Turkiyenin genclerinden.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Sebebi cok basit

Bu insanlarin ve Turk insaninin cogunda bir eziklik var. Mesele araba ucak televizyon herneyse bir aclik bir kiskanclik var. Bende TR de tatildeyken tanistigim insanlarin %100 u bana hangi marka araba kullandigimi soruyor. Toyota Yaris diyorum herkes bana aciyarak bakiyor ne bilim saygisini yitiriyor ses tonu degisiyor, konusmayi kesiyor falan. Cunku adamin kisiye degil mercedes e saygisi var. Onun icin buyuk bir adim bir hedef bu.

Egitimsiz yiginlar dusuk maasla hayatlarini gecirdikleri icin bu eziklik bakan olunca yada yuksek mevkilere sansa getirilince yaptiklari ilk is ucak araba almak eski esini bosayip mankenle evlenmek viski icmeye baslamak falan filan. Artik ben alistim bu haberlere. Sizde alisin.
    istesem filo kurarım ama ben b sınıfı 15 senelik bir araç kullanıyorum hemde lpg li. çevreden acıyan bakışlar eleştiriler geliyor.bende onlara diyorum ki üstünü tamamlayın o zaman alırım, bu akıl verenler anında toz oluyor. TR gibi vergi cehenneminde şahine bile binerim ben.yeterki devlet kazanmasın.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    1 aylik Istanbul Izmir Didim Odemis tatilinde sunu gordum. 40 yasinda veya 50 yas altinda emekli olan o kadar cok sansli varki sayisi inanilmaz. Bir de kari koca iseler o zaman al eline yesil pasaportu dunyayi dolas. Ama gencler 3 kurusa talim. Yazik bu ulkeye.

Ben hayatimda bu kadar mutlu emekli nufusu gormedim arkadas. Her gun yiyip icip geziyorlar ve cogu genc gorunuyor. Ulan Amerikada benim calistigim sirkette 85 yasinda adamlar var. Bir suru adam var 60 yas uzeri. Bunun acisi cok kotu cikacak Turkiyenin genclerinden.
    çıkmaya başladı bile,gençler üç kuruşa talim ederken emekli anası babası onunla kıyaslarsak kral gibi yaşıyor. bu durum aile çatışmalarını doğuruyor.çocuk sürekli ailesinden isteklerde bulunuyor mesela evlenecek her bi haltı ailelere yıkıyorlar. çatışmalar gittikçe artıyor. bugün bir çok emekli çalışanlardan çok para alıyor inanılmaz ama GERÇEK !bu durum sürdürülemez.üstüne utanmadan emekliye iktamiye veriyorlar. gençler kafayı yiyor.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Faiz artışı olsa bile düşen dövize herkes saldıracak ardından yine artacak.
    Faiz artışı artı yapısal reform lazım .
    Açık bir şekilde şunu şunu yapacağız beton ekonomisinden de vazgeçecegiz demeleri gerekiyor.
    Ve ardından hemen adım atmaları gerekiyor .
    Yapısal reform yok ama faiz artırmak var. Bu sadece az biraz zaman kazandırır.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Berat Albayrak isadamlarinin onunde yaptigi konusmada acik acik yapisal reform konseptinden alay edercesine bahsetti. Bir cok kisi bunu bakan Albayrak in Ozgur Demirtas in dilinden dusrmedigi yapisal reform salvosuyla alay etmek ciddiye almamak olarak algiladi. Sanirim aralarinda buna benzer bir atisma olmus gecmiste. Hatta Ozgur Demirtas in bakanliga adayligi veya kabinede gorev almasi bile sozkonusuydu o aralar.

İSTANBUL, 27 Ağustos (Reuters) - Merkezi yönetim brüt borç stoku 31 Temmuz itibarıyla 1.009,6 trilyon TL olarak gerçekleşti.

Hazine tarafından yapılan yazılı açıklamada borç stokunun 571.3 milyar TL tutarındaki kısmının Türk Lirası cinsi, 438.3 milyar TL tutarındaki kısmının döviz cinsi borçlardan oluştuğu belirtildi.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın turist getirenlere verdiği destek devam ediyor.

Yaz mevsiminde eylül ayına kadar uçak başına 1500. Ekimde 3000 dolar olan katkı kasım aralık aylarında uçak başına 9000 dolar olarak uygulanacak.

9000 x 6,13 = 55.170 TL

Kasım aralık ayında 200 kişilik uçakta koltuk başına 275 TL ballı börek tatlısı.
    İstersen 3 kişiyle gel.
    Kimbilir, kimler malı götürüyor, böyle teşviklerle.

YİD'e gel, olmadı hasta garantili hastaneye gel, daha daha olmadı uçuşa gel

7. Haber AA’dan ben kendi yorumumu kattım😜

“ Zengin ülkemizin Sanayi Bakanı Varank Arjantin’deki G20 toplantısına alıştığımız üzere özel uçakla gidiyor.
    Fakiiiir Endonezya Bakanı ise tarifeli ve aktarmalı uçakla!
    Gönlüzengin Varank’ımız fakir ülke Bakanına acıyor ve ona jest yapıp uçağına alıyor!

ŞİMDİ;
    Endonezya dünyanın 8.
    Türkiye 17. büyük GSYHna sahip!

Asrın liderinin lafına ithafen;
    “İtibardan tasarruf olmaz”kafasıyla ve bu zihniyetle Türkiye sittin sene zor düzelir!

Ver mehteri..!!!

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,558
    [QUOTE=Tengri Han;2569035]Ltf sizde yakın zamanda aldığınız ürünlerdeki fiyat farklarını bizimle/forumla paylaşırmısınız ?
    Katılımınız ve/veya katkınız için şimdiden tşkler...

saygılar/başarılar[/QUOTE 28.5 tl ye aldığım 4x1 250 gr yudum ayçiçek yağı gün itibarıyla 40 tl

Sayfa 366/1024 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •