Sayfa 366/1002 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

investing kafayı yedi bi tarafında 53 gösterirken diğer tarafında 49 gösteriyor investingden alıp inveztinge satmak diye bişe olsa investingi batırırdık
    bir halt olacağı yok.

2. Investing 8.585, bloomberght 8.6252

Yine doların düzgün fiyatlanamadığı 2018 Ağustos'taki gibi durumlar galiba. Birileri ne fiyat verirsen ver alıyor gibi.

3. Bı ihtimal daha var o da .....

Geçen gün yabancı yatırımcı görüşmesi yapıldı , yabancılar "geliriz amma bu kurdan olmaz , siz , bi hareket çekin kur yukselsin gelelim sonra düşükten ittir olur gideriz " şeklinde .

Yenisafak başlık atmalı bu hareketi kime çektiniz deye

4. Şu grafikteki istikrara şapka çıkarıyorum. İstikrar sürsün Amerika büyüsün (ya da Türkiye küçülsün) diye bağırıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bı ihtimal daha var o da .....

Geçen gün yabancı yatırımcı görüşmesi yapıldı , yabancılar "geliriz amma bu kurdan olmaz , siz , bi hareket çekin kur yukselsin gelelim sonra düşükten ittir olur gideriz " şeklinde .

Yenisafak başlık atmalı bu hareketi kime çektiniz deye
    Gece benimde aklıma benzer düşünceler geldi.
    Kur istenilen seviyeye getirilip, fon girişi sağlandıktan sonra üstüne faizi de artırırsa hiç şaşırmam.
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

6.  Alıntı Originally Posted by logic Yazıyı Oku
    Gece benimde aklıma benzer düşünceler geldi.
    Kur istenilen seviyeye getirilip, fon girişi sağlandıktan sonra üstüne faizi de artırırsa hiç şaşırmam.
    Ben ilk yarım saatten sonra izlemedim , bu toplantıda başka ana fikir ortaya cikmadiysa , kuvvetle muhtemel ...

7. Dün gece erken yatmiştim. Allahtan *dostum Baydın** yerine * baydinız artik* demiş....
    Bugün itibariyle 8.60 alti biter...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Dün gece tek bir cümle ile doları bu hale getirebiliyorlarsa eğer gerçekten faizleri indirirlerse buna rağmen bu resmen vatanı düşünmemektir. Böyle bir artışta piyasada herşeye %20 daha zam gelir

Sayfa 366/1002 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •