Sayfa 366/505 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. A1 kapital tam 11 ay oldu.. bunlarin evraklarını inceleyen memurun değişmesini ve hareketlerinin incelenmesini talep.edelim. 11 ay çok uzun bir süre. Şirket iptal ettiyse başvuruyu kap da bildirmek zorunda. Spk red etti ise bültende nedenini yazmak zorunda.. Bu ne sessizlik ya spk suçlu yada şirket gelin hep birlikte bu 11 ay in sebebini cimere soralım..

2. 11 aydır a1 kapitali onaylamayqn ve bu konuda kap yayınlamayan şirket. Kim suçlu spk mi yoksa şirket mi. Hep birlikte cimere yazıyoruz.. Ben yazdım sizde yazın..

3. Kanunları yasaları bizden daha iyi biliyorlar

İstediğin kadar yaz, sonuç çıkmaz..

Fabrika eninde sonunda açılır, A1 eninde sonunda arz olur

Nefesi yeten bekler, yetmeyen satar. Oyunun kurallarını parası çok olan koyar

4.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Kanunları yasaları bizden daha iyi biliyorlar

İstediğin kadar yaz, sonuç çıkmaz..

Fabrika eninde sonunda açılır, A1 eninde sonunda arz olur

Nefesi yeten bekler, yetmeyen satar. Oyunun kurallarını parası çok olan koyar
    Cok kaderci gördüm seni, cellatinin merhametine inanan, hocam mücadele et, kanun biliyor olmaları hukuksuzluk yapmayacakları anlamına gelmez. Gel bir el at, sesimizi duyuralım.

5. Bu akşam yatırımcı lehine herhangi bir açıklama gelir mi

6. 11.5 milyon liralık malı hortumladilar bugün tahtadan

19 emmuzdan beri ilk kez alım geldi tahtaya reel anlamda. Ve hisse kıpırdamadı desek yeridir
    Nasıl beceriyorlar bu işi, Oscar'a aday bir tahta.

50 gündür düşüyor hisse,10.98 olduğu günden beridir. GAP doldurma 50 gün mü sürer?. Ohaaa çüşş formasyonu diyorum

Bu işlem hacminde iyi bir a alım idi bugün kü işlemler . Cılız bir hacmin %30'u alım olsu neredeyse. Fakat satıcılı alım olduğu için nette gözükmüyor, lakin ben gördüm oyunu

Bayram değil, seyran değil, kim niye aldı ki bugün.

Umduğunu bulamayınca satar muhtemelen zararına. Belki de umduğu birşey vardır gerçekleşecek olan.... Bilemedim

Corona vaka sayısı düşünce pervasızca satışlar yiyen hissemiz , artık şu Corona sendromundan çıkacak yeni bir üretim kesfetse. İyi olur. Aksi hâlde yatırımcının ilgisi olmaz hissede. Zaten ky Tevbe etmiş bu tahtaya

Ya nasip!
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

7. KY hala içerde. Zararı çıkarsa bile her günü kahırla geçen bir kara sevdası var çeyrek altın yıllar geçer

8. Tarihi gördüğü en yüksek direnç 3.78 USD

Güncel destek 0.40 USD

Şu an ki fiyat 0.45 USD

USD bazında 1/9 fiyattan işlem görüyor yuvarlak hesaplama ile

USD zirvesini yeniden girmesi için, yabancının iştahını açacak bir haber gerek

Yabancı alımı gelir mi ki?

Bu vizyon ile nahhh gelir
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Sayfa 366/505 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •