Sayfa 366/1002 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Evet Çankaya dan bir emekli albay dan aldık.
    plusline bende bu model bakıyorum. O yüzden hemen her ilanı biliyorum. Ben sedan bakıyorum. Hayırlı olsun. Güzel araba.

F16 Teyyare maliyeti 1999 yılında 19 milyon dolarmış, biz bunu günümüzdeki maliyetinin 40 milyon dolar olduğunu varsayalım.

23 Milyar dolardan bahsediliyor 23 milyar ÷ 40 milyon dolar = 575 uçak yapıyor

Ben mi yanlış hesap yapıyorum, nasıl oluyorda 40 teyyare 79 adet kit 23 milyar dolar gayme ediyor?

Toplam 120 tam uçak desek bile, tanesi 40 milyon dolardan 4.8 milyar dolar eder, yedek motorları ıvır zıvırlarına 4.8 milyar dolar versek, yine 23 milyar dolar etmiyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    F16 Teyyare maliyeti 1999 yılında 19 milyon dolarmış, biz bunu günümüzdeki maliyetinin 40 milyon dolar olduğunu varsayalım.

Ben mi yanlış hesap yapıyorum, nasıl oluyorda 40 teyyare 79 adet kit 23 milyar dolar gayme ediyor?

Toplam 120 tam uçak desek bile, tanesi 40 milyon dolardan 4.8 milyar dolar eder, yedek motorları ıvır zıvırlarına 4.8 milyar dolar versek, yine 23 milyar dolar etmiyor.
    https://strasam.org/savunma/havacili...0onaylad%C4%B1.
    Adam tek tek hesaplamış. 4 katına yakın diyor. Neden acaba?

https://strasam.org/savunma/havacili...eji-nedir-2847

Bu işlerden anlayan biri bile, en fazla maliyeti 8 milyar dolar hesaplamış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bunu konuşan 'gasteci ' taifesi ise pek çoğu keraat cetvelini bilmez pzvnk lerin, o yüzden biri ne derse , diğeri de düşünmeden onu diyordur.

Ben bunu 23 diye kim dedi duymadım zaten haber izlemiyorum ama diyen birini b... Ka sokup çıkarmak lazım.

Şimdi bazen bırakınız hesabı kitabı bazı kelimeleri saatlerce alt yazılarda yanlış yazıyorlardı, değerli gazetecilerimiz ..

Tabii facia bir seçenek sunayım, ABD bize size uçakları veririz ama 23-1.5 (ön ödeme) =21.5 öder alırsınız, bizimkiler de nasılsa ABD hesabı doğru yapmıştır diye olur demiş olmasınlar,
    olur mu olur, ama umarım olmamıştır.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    https://strasam.org/savunma/havacili...0onaylad%C4%B1.
    Adam tek tek hesaplamış. 4 katına yakın diyor. Neden acaba?
    Aynı yazıyı bulmuşuz, ABD pavyon hesabı kesiyor gibi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    plusline bende bu model bakıyorum. O yüzden hemen her ilanı biliyorum. Ben sedan bakıyorum. Hayırlı olsun. Güzel araba.
    Kaporta da üç kapı üç çamurluk değişmiş muhtemelen bunu kadın kullanmış. Kazaların hepsi kaskodan değişmiş üç kazası var üçü de kaskolu. Abi baya ikram etti o da engelli indirimli sıfır araç alıyor honda jaz hibrit.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bunu konuşan 'gasteci ' taifesi ise pek çoğu keraat cetvelini bilmez pzvnk lerin, o yüzden biri ne derse , diğeri de düşünmeden onu diyordur.

Ben bunu 23 diye kim dedi duymadım zaten haber izlemiyorum ama diyen birini b... Ka sokup çıkarmak lazım.

Şimdi bazen bırakınız hesabı kitabı bazı kelimeleri saatlerce alt yazılarda yanlış yazıyorlardı, değerli gazetecilerimiz ..

Tabii facia bir seçenek sunayım, ABD bize size uçakları veririz ama 23-1.5 (ön ödeme) =21.5 öder alırsınız, bizimkiler de nasılsa ABD hesabı doğru yapmıştır diye olur demiş olmasınlar,
    olur mu olur, ama umarım olmamıştır.

Hadi bizimkiler g.tlerinden sallıyor diyelim, ABD medyasına ne oluyor onlardamı sallıyorlar?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 366/1002 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •