Sayfa 366/631 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon
Arama sonucu : 5044 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

TCMB Ara toplantı :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İmamoglu kendisine yöneltilen eylemleri, suçları işlemiş mıdır, bilemem.

Ama bu kadar göz önünde, doğal olarakta takipte olan bir adam, Cumhurbaşkanlığı iddiası da varken, İBB ye Sayıştay vs kamp kurmusken bu suclari işliyor ya da isleyebiliyor olması benim aklıma hic ama hiç yatmiyor.

Tabi medyaya servis edilen su olmuş bu kadar para, x itirafci olmuş gibi haberlerin hiç birine de resmilesmeden inanmiyorum ki tecrübeyle sabit olaylar var.

İşin sonunda yöneltilen suclar kamuoyunu ekseriyetle ikna edebilecek deliller ile kanitlanabilirse ne ala çeksin cezasını iyi ki aday da olamamış derim.

Ama eskiden gelen alışkanlık, resmi olmayan uydurma belgeler, x,y,z gizli tanıklar girerse devreye zinhar inanmam.

Baktığım şey suçlu olduğu ispatlanacak mi? Yoksa İmamogluna suçsuz olduğunu ispatlaya giderse iş geçiniz.

Gözaltı süresi sonunda kesinlikle tutuklanacaktir. Böyle bir figürü göz altına alıp, salıverme riskine kimse girmez zira.
    adam 6 yıldır belediye başkanı yalama basın kaç tane sayıştay raporu haberi yapabildi ibb yolsuzluklarıyla ilgili
    akp belediyeleri hakkında 22 yıldır belki binlerce tespit var sayıştay raporlarında lakin halk fikilmeyi seviyor ne yapacaksın..?

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İşin sonunda yöneltilen suclar kamuoyunu ekseriyetle ikna edebilecek deliller ile kanitlanabilirse ne ala çeksin cezasını iyi ki aday da olamamış derim.
    Bence şimdiden inan sen.

Bu hakim ve savcılarla ispatlamaktan kolay ne var.

4. Ergenekon, Balyoz ve Kozmik oda ve niceleri. Kendileri delil üretir yargılar cezayı keser 10 sene sonra gerçekler ortaya çıkar. Bu ülkede uzun süredir adalet yok sadece parti devleti hukuku var.

5. İmamı dosyasında hiç bir şey olmasa bile bu kadar gürültü den sonra ona suç isnat etmeden bu itirafçı olur park cezası olur bir şey olur bırakmazlar. Ha bıraktıkları anda İmamoğlu yeri göğü inleterek ülkeyi meydanları fetheder. Tutuklama kararı ne zaman gelir piyasalar açıkken gelmez. CHP nin tek başına iktidar olduğunu görmek de ona nasip olacak.

6. 1981 de acılan Metris cezaevinde 1979 da yatan,

1981'de mezun olup, 1979'da askerlik yapan,

1983'te açılan üniversiteden 1981'de mezun olan,

1983'te doğan kızından 1980'de mektup alan biri, CHP'liler kadar yalanı rahat söyleyen siyasetçi tanımadım demiş.

İyi mi.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Zaytung haberi ise komik.
    Gercek haber ise hic komik degil.
    Maalesef gerçek haber, Ankarada olmuş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Tüm ihbarların kendi partisinin içinden yapıldığı söyleniyor.
    Bu doğru çıkarsa parti içi hesaplaşmanın geldiği boyut hayret verici olur.

Sayfa 366/631 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •