Evet ben de onu farkettim,arkadaş uyarıyor ama bizimkiler laftan anlayacak tıynette değiller ki.Yahu dolardan bahsetmiyeceksen yazma işte ,forumu meşgul etme diye kaç kere yazdı,ben şahidim.Bir iki grafik koy ,analiz yap arkadaş boşa mı giriyor siteye mecbur mu yok o yok bu bir sürü şeyi okumaya,zamanı değerli ,sizle mi şeetsin zamanını,ama biz malum boş beleş tipler olduğumuzdan dinlemiyoruz ki,nato kafa nato şey bizde,haklı tabi.
İlginç işler olmaya başladı.Asgari ücrete yüksek zam,köprü,otoyol ücretlerine yüksek zam,elektriğe doğalgaza zam.Kafa karıştırıcı işler.Asgari ücrete zam olmasa Imf recetesi gibi uygulamalar.Ama geneline bakınca enflasyonu yükselten olaylar.Normal şartlarda bu durumda döviz yukarı gider.Ama enflasyon yükselirse faizde yükselir endişesi var.Herşey karıştı en azından bende.
Dolar jüpiterin etkisine girdi. Uranüsle, venüs güneşe göre farklı konumlandığı için, iş hayatında olumlu gelişmeler bekleniyor. Aşk hayatında sizi üzecek gelişmeler olabilir. Uzaklardan bir yerden para gelme olasılığı yüksek aman dikkat.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri