Sayfa 369/1000 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    tabeeee... o müşterilerin alımları arttırdı doları yüro yu....

yersennnn....
    İyice saçmalamaya başladık ..
    Jpmorgan rapor göndermiş üyelerine dolar/TL 5.90 hedefle long pozisyon açmalarını önermiş , soruşturmanın kaynağı bu ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

1 günde Jp Morgan’in raporu dolar/TL’yi bu hale getiriyorsa vay bizim halimize, bu kadar mi güçsüz , dayanıksızız?..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda aracına aldığı Senegalli yolcuya küfür ve hakaretler yağdıran Taksi şoförü Osman Keleş emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Cumhuriyet Savcısına ifade veren şüpheli Keleş tutuklama talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik de şüpheli Osman Keleş'in tutuklanmasına karar verdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda aracına aldığı Senegalli yolcuya küfür ve hakaretler yağdıran Taksi şoförü Osman Keleş emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Cumhuriyet Savcısına ifade veren şüpheli Keleş tutuklama talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik de şüpheli Osman Keleş'in tutuklanmasına karar verdi.
    İlk cezayı taksi durağındaki arkadaşları kesmiş diye okudum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Dostum, çalışma renklerini çok beğendim ama baktım,baktım pazartesiyi çıkaramadım. Bu gaflet ve delalet ortamında. FİBO çalışmış gözüküyor,tekniğe mi güveneceğiz temele mi bakacağız. Bu kadar soruyu sormamın nedeni sallama metrede ne yazayım diye(hani şu söz verdiğiniz mekan )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İyice saçmalamaya başladık ..
    Jpmorgan rapor göndermiş üyelerine dolar/TL 5.90 hedefle long pozisyon açmalarını önermiş , soruşturmanın kaynağı bu ..

Cevabı yazmışınız ama, yinede sorayım. Bu bir suç mudur ? Her yatırım firması müşterisinin kazanmasını ister , genel prensip odur da bizim yerliler bir tuhaf.

Ahmetg Guest
    Kasaba gidip domuz eti isterseniz ve oda yok derse sucmus

https://m.facebook.com/story.php?sto...82451505158499

Kanun 2006 da cikmis

🤔

8.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    senin gibi cevap vermeye edebim izin vermiyor, bana da iadeden başka bir şey kalmıyor. E bunuda anlamıyorsun işte.....
    Harikasınız ;)

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 369/1000 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •