“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1 günde Jp Morgan’in raporu dolar/TL’yi bu hale getiriyorsa vay bizim halimize, bu kadar mi güçsüz , dayanıksızız?..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda aracına aldığı Senegalli yolcuya küfür ve hakaretler yağdıran Taksi şoförü Osman Keleş emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Cumhuriyet Savcısına ifade veren şüpheli Keleş tutuklama talebiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlik de şüpheli Osman Keleş'in tutuklanmasına karar verdi.
Dostum, çalışma renklerini çok beğendim ama baktım,baktım pazartesiyi çıkaramadım. Bu gaflet ve delalet ortamında. FİBO çalışmış gözüküyor,tekniğe mi güveneceğiz temele mi bakacağız. Bu kadar soruyu sormamın nedeni sallama metrede ne yazayım diye(hani şu söz verdiğiniz mekan )![]()
Kasaba gidip domuz eti isterseniz ve oda yok derse sucmus
https://m.facebook.com/story.php?sto...82451505158499
Kanun 2006 da cikmis
🤔
Yer İmleri