BOSPO burada gusel bir mezarlik var..
Havadar ve agaclikli...
Gel seninle iki tane alip yanyana icine girelim crash gelmeden..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yüzde 20 lik kesimin gazetesi Sabah tan...
Havaların ısınması ve hasat mevsimine girilmesiyle geçen ay zirveye çıkan sebze-meyve fiyatları adeta dip yaptı. Antalya Hali'nde salatalık 1, kabak 3, domates 6, patlıcan ise 4 liraya kadar düştü.
Adana Hali'nde ise hasadın başlamasıyla kilogramı geçen ay 25 liraya satılan salatalık 1 TL'ye, 15 liraya satılan patates ise 4 TL'ye indi. Ülke genelende tüm hallerde büyük fiyat düşüşleri var.
Fiyatlardaki düşüş eğrisi devam edecek. Salatalık 1 liraya indi daha da inebilir.
Habere göre fiyat düşüşü devam edecekmiş. Yani salatalık 1 TL den daha aşağı düşecekmiş.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
KKM nin kişi için avantajı nedir?Diyelimki 10000 doların var bankada KKM yaptın ,döviz arttı .vade sonunda faiz + döviz farkı hesaplanıp kişiye veriliyor.Vade sonunda elinde yine ancak 10000 dolar elinde oluyor.Belkide alım satım farkından dolayı dahada az geçme itimalivar.Acaba yanlışmı düşünüyorum.Paranın dolar olarak durması daha avantajlı değilmi?
................
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri