Sayfa 37/992 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Ppf ler mevcut perfonmasıyla mevduatın önünde.Ayrıca vade olayı olmadığı için acil ihtiyaç yada yatırım değişikliğinde nemadan yana kayıp yok.Mevduattan 2-0 önde diyebiliriz

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de brüt %20.77 ile günlükteyim, mevduat bağlamadım. Belirli bir oranda oranları kontrol etmek için ppf'ye geçtim (%10)
    Garanti bankasının ppf oranı son hafta %20.50 civarına düştü. Eğer orası tekrar %22 ve üzerine istikrarlı bir şekilde atarsa ppf'lerdeki oranı kademeli olarak arttıracağım.
    8 Nisan sonrasında Albayrak ve Merkez bankası ppk kararına göre karar vereceğim. Mevduatta bir düzelme olmazsa komple ppf'ye geçeceğim. Komple ppf'ye geçmek için ppflerdeki istikrarsızlığın geçmesini bekliyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Evet....ana paradan kayıp ihtimali yok
    Aslında özel sektör fonu taşıyorsa var demektir. Geçmişte bu sıkıntılar yaşanmıştı.

3.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Evet....ana paradan kayıp ihtimali yok
    teşekkürler....

ben de bir miktar ı nakiti vk6 ya aktardım bakalım...,

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Viop aracı kurum gecelik nema %17.72 Net

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayin omega bende repo icin is yatirimdan hesap actirdim.tonla imza aldilar .bi risk var midir acaba ..yani kesinti cikarirlar mi ...yahut yatirim danismanlik ucreti kesebilirler mi ...acarken boyle bir kesintinin olmayacagini soylediler ama .

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sayin omega bende repo icin is yatirimdan hesap actirdim.tonla imza aldilar .bi risk var midir acaba ..yani kesinti cikarirlar mi ...yahut yatirim danismanlik ucreti kesebilirler mi ...acarken boyle bir kesintinin olmayacagini soylediler ama .
    FinansInvest benden birşey kesmiyor

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    İş Yatırım benden danışmanlık ücreti kesmiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    bu piyasanın hacminin düşük olduğu söylendi doğru mu acaba ?
    En derin garanti bankasındaki pay vadelide işlem sadece 50 milyon tl

Tabi bunun kazançında stopaj hiç olmadığını dikkat çekmek isterim .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Garanti bankası bono için bugün %21.50 (69gün) dedi, mevduat karşılığı %22.76 oluyormuş.

Bono oranı %23'tü ne oldu dedim. O dünkü orandı. O bono bitti dedi. Yersen.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 37/992 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •