Arkadaslar bu bolgede 25 yillik yatirimciyim yani 25 yil oncede alim yaptim gecen senede yaptim,simdiye kadar gecen yillar icindede alimyaptim bolgedeki supekilatorlerin kotulenecek durumu varsa kotulerim lanetlerim burada ustune alacak sahislar supekilasyon cikaranlar olsun. Sayin Yucesan bile arsalarimizin para etmedigini Ankaranin en ucra bolgelerinin buralari katladigini bu isin taaa orta gobeginde olan bir kisi olarak defalarca ifade etti. Ben isyanimi dile getiroyorum her yazdigim yaziya mudahil olmana gerek yok TAYLAN. Oyle bekleyip bekleyip meyvesini yemeden satmak colugumuza cocugumuza birakacagimiz mirasimizi uc bes supekulatore birakacak kadar Aptal deyilim. Burada demek istedigim spekilasyon yapanlaradir arkadas STABILIZASYON ve ISTIKRARI arsa fiyatlarinda saglanmasi gereklidir, Spekilatorler size soyluyorum elinizi vicdaniniza koyun milletin arsalarini zarar ettirip elinden almayin kimsenin ahi kimsede kalmaz bu dunyada yediginiz haram lokmalar colugunuzdan cocugunuzdan cikar Eyyyy Spekilatorler bolgemizi terk edin eyyy vicdansizlar kul hakki yiyenler bu bolgeyi terk edinde bolge arsa sakinleri huzur bulsun. Daha yazacagimda neyse. Birakin insanlar icini doksun. Tekrar soyluyorum sozum spekilatorleredir ustunuze alinmayin.
Yer İmleri