Sayfa 37/111 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon
Arama sonucu : 888 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Ankara Çankaya Karataş , Mühye , Yakupabdal Proje ve İmar Bilgileri

1. Arkadaslar bu bolgede 25 yillik yatirimciyim yani 25 yil oncede alim yaptim gecen senede yaptim,simdiye kadar gecen yillar icindede alimyaptim bolgedeki supekilatorlerin kotulenecek durumu varsa kotulerim lanetlerim burada ustune alacak sahislar supekilasyon cikaranlar olsun. Sayin Yucesan bile arsalarimizin para etmedigini Ankaranin en ucra bolgelerinin buralari katladigini bu isin taaa orta gobeginde olan bir kisi olarak defalarca ifade etti. Ben isyanimi dile getiroyorum her yazdigim yaziya mudahil olmana gerek yok TAYLAN. Oyle bekleyip bekleyip meyvesini yemeden satmak colugumuza cocugumuza birakacagimiz mirasimizi uc bes supekulatore birakacak kadar Aptal deyilim. Burada demek istedigim spekilasyon yapanlaradir arkadas STABILIZASYON ve ISTIKRARI arsa fiyatlarinda saglanmasi gereklidir, Spekilatorler size soyluyorum elinizi vicdaniniza koyun milletin arsalarini zarar ettirip elinden almayin kimsenin ahi kimsede kalmaz bu dunyada yediginiz haram lokmalar colugunuzdan cocugunuzdan cikar Eyyyy Spekilatorler bolgemizi terk edin eyyy vicdansizlar kul hakki yiyenler bu bolgeyi terk edinde bolge arsa sakinleri huzur bulsun. Daha yazacagimda neyse. Birakin insanlar icini doksun. Tekrar soyluyorum sozum spekilatorleredir ustunuze alinmayin.

2. Sizin daha önceki yorumlarinizida biliyoruz slash.

3. Tamam daha onceki yorumlarimi biliyorsunizda farkli birsey yazmadim milleti dolandirmayin dedim yok genisleyecek yok ucacak kacacak demeyin dedim. Yatirimcinin proje disindaki yerini elinden alip sonra proje genisleyecek demeyin dedim dogru soyleyeni 7 koyden kovalar dedim. Kisaca bolgeye yatirim yapani kandirmayin dedim.

4. Planın genişleyip ya da genişlemeyecegini bilemem.Karatasin tamamı kentsel dönüşüm dolayısı ile konut alanı ilan edildi mi edilmedi mi?Bunun anlamı simdi planin genişlemeyip daha geniş bir alanı kapsamamasi durumunda bile bunun ilerideki bir surecte olmayacağı anlamına gelmedigi değilmidir.Siz belirli bir plan var diyorsunuz onun dışındaki alan için olumlu bir paylaşımınız olduğunu görmedim.Plan dışı diye tarif ettiğiniz yerdeki yatırımcılar ne yapsinlar o zaman.Bana bunu açıklayabilir misiniz?Plan ankara kentsel dönüşüm alanının genişlemesi için niye başvurdu o zaman?

5. uzun zamandır yazmamıştım ama konuya dahil olmak isterim. Bu forumda yazan belli şahıslarında simsar olduğunu düşünüyorum bizlere umut pompalayıp bugün yarın çok değerlenecek derken aslında elindeki malı garibana pahalı ittirdiklerini düşünüyorum. ben bölgede yatırım yaptım yıllar geçti zarar büyüdü, kısaca elde patladı şimdi sizin gibilerin aklına uyup neden satayım. elimde mal patladı diye bölgeye ilişkin eleştiri yapamayacakmıyım. Hani kanal ankara ihalesi yapılınca fiyatlar katlanarak artacaktı. burada sürekli umut pompalayan forumun sahibi gibi hareket eden, her yazılarında birbirlerini alkışlayan arkadaşlarında biraz kendine çeki düzen vermesi olaya eleştirel yönden bakması, yaşanabilecek olumsuzluklarıda dikkate alarak akla mantığa uygun yorumlar yapmasını tavsiye ederim. Birilerin cebi dolabilir ama kul hakkınıda unutmamak lazım.

6. Değerli forum üyeleri, son gelişmelere göre Kanal Ankara Ankara Boğazı projesinin iptal olduğuna dair haberin linkini aşağıda sizlerle paylaşıyorum. Şu an son derece üzgün ve moralsizim. Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşanıyor ve hiç olmayacak bir şey oluyor. Hayırlısı olsun diyorum, selamlar
    http://www.haberankara.com/flas-iddi...-edildi/63369/

7. Boyle bir haberin uzerine yorumumu siliyorum, Yazimi tamamladigimda Sn Gulbay da paylasim yapmis sonradan gordum.
    Son düzenleme : slash; 16-11-2017 saat: 18:36.

8. Sn Gulbayin verdigi bilgi soylemeye calistigim ISTIKRAR kelimesinden ne kast ettigimin bir kanitidir. Herkeze gecmis olsun.
    Son düzenleme : slash; 16-11-2017 saat: 18:37.

Sayfa 37/111 İlkİlk ... 2735363738394787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •