Sayfa 370/1002 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. İsviçre Frangı dünyanın en pahalı parası, Burger endeksinde vs'de gözüküyor, İsveç ve Norveç parası da öyle olabilir.

Bu ülkelerin ortak özelliklerine bakmak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Evet arkadaşlar sizlere bol kazanclar olsun benim artık yoncayla moncayla şimdilik borsayla işim kalmadı zararım cok büyüktü en azından zararımı kurtardım yukardan alanlarıda Allah kurtarsın onlarda zararlarını kapatsın içtenlikle diliyorum bana özelden yazıp yardımcı olan abilerime ve forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim eyer kalbini istemeden kırdıgım kişilerde varsa özür dilerim ALLAH HERKESİN GÖNLÜNÜ GÖRE VERSİN

Madalya vermıyorllar ya
    bakalım gorelım
    yatırım tavsıyesı degıldır

Thyao da kambersiz düğün olmaz dedi...

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar sizlere bol kazanclar olsun benim artık yoncayla moncayla şimdilik borsayla işim kalmadı zararım cok büyüktü en azından zararımı kurtardım yukardan alanlarıda Allah kurtarsın onlarda zararlarını kapatsın içtenlikle diliyorum bana özelden yazıp yardımcı olan abilerime ve forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim eyer kalbini istemeden kırdıgım kişilerde varsa özür dilerim ALLAH HERKESİN GÖNLÜNÜ GÖRE VERSİN
    Daha yenı basladık dıkkatı ol sanayıye ge sanayıye dostum

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar sizlere bol kazanclar olsun benim artık yoncayla moncayla şimdilik borsayla işim kalmadı zararım cok büyüktü en azından zararımı kurtardım yukardan alanlarıda Allah kurtarsın onlarda zararlarını kapatsın içtenlikle diliyorum bana özelden yazıp yardımcı olan abilerime ve forumdaki arkadaşlara teşekkür ederim eyer kalbini istemeden kırdıgım kişilerde varsa özür dilerim ALLAH HERKESİN GÖNLÜNÜ GÖRE VERSİN
    geçmiş olsun..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

son 45 dakıkada guzel hacım beklıyorum selamlar

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Xutum işlem hacmi 50 milyar tl'yi aşarak rekor kırdı(önceki 47,03 milyar tl/07.07.2020)
    Sindoma denene neden ceza verilmiyor sn moderator
    1 aydir cevap vermiyorum

Sayfa 370/1002 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •