Sayfa 370/1002 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Haberler...
    Sabahtan beri israilin zulmü manşetlerde.
    Olması gerken eyvallah, sadece merakimdan sormak isterim, çinin zulmü israile 10 basar, hemde öyle boyle değil, çinin zulmü yaninda israilinki kavga gibi bir şey kalır...
    Neden hiç haber olmaz, tepkiler çığ gibi büyümez, danişmanlar, sözcüler twit yağmuru yapmaz ?
    Sadece merak...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çinde resmen soykırım yapılıyor,kapallı çarşıda çadırlarına denk gelip içeri bakmıştım,seneler önce ,yok böyle bi zulum,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

İcisleri bakanı : Bir mafya pisliğinin hezeyanlarıyla
    terörle mücadele tarihimizin en Şanlı Komutanına çamur atan,ortakları HDPKK için intikam alan,
    Cumhuriyet gazetesi; Sizin tarihiniz, derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir. Türkiye eski Türkiye değil, Hesabını hukuk önünde vereceksiniz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

günaydın arkadaşlar..bugün güneşli bir sabahla başladık güne..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,351
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    daha o fotoyu çekene yılın fotoğrafı ödülü verilir merak etmeyin!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,351
    millet uyandı sizn kim olduğunuzu kerevitaş kazığı yiyenler iyi bilir!Bedelsiz verip de milleti öptünüz ya
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 370/1002 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •