Sayfa 371/1000 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,961 - 2,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Bu kadar kafayı takmayın arkadaşlar parayı park edecek yerler zaten sınırlı bizde park edeceğimiz yerlerden birine park etmişiz ! Şöyle bir bakın etrafınıza yanlış yere park edenler bile umutlu sevinçli onlardan ders alın biraz

2. Seçimden önce doları 6,20 nin altında tutmayı başarabilirlerse İstanbulu binali kazanır çünkü küskün 1 buçuk milyon akp li sandığa gitmeye ikna olur demiştim ama dolar 6 yı bile aşağı kırdı artık çoğu akp li küskünde kriz algısı falan kalmadı ve kalmayacak. Bizde kriz göstergesi dolardır diğer herşey hikaye kalır... O yüzden bu şekilde seçimin galibi bence belli oldu hadi hepimize geçmiş olsun

3. Böyle bir rezillik yok şu tabloda doviz mevduatcıyı tokatlıyorlar akılları sıra ama bunun bedeleri rezerv erimesi ve itibar kaybı bu işten tek karlı çıkan yabancı yatırımcı dövizini alıp gidiyor

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sabreden derviş muradına ermiş:

30.5.2018 :USD:4.46 TL
    30.5.2019 :USD:5.96 TL

1 Yıllık faizsiz net değer artışı: %33.63

1 Yıllık DTH faizi dahil toplam net getiri: %39

Bu zaman diliminde bu getiriye döviz dışında hiçbir ürün ulaşamadı.
    Önemli olan zamanlaması.
    Ekimin ilk haftası 6.1xxx'ten alan birinin 8 ayda yaptığı ancak yüklü zararla hamallık.
    Belki aynı durumda olunacak...

USDTRY - SAATLIK -

5.95 onemli.

[IMG][/IMG]

6.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Önemli olan zamanlaması.
    Ekimin ilk haftası 6.1xxx'ten alan birinin 8 ayda yaptığı ancak yüklü zararla hamallık.
    Belki aynı durumda olunacak...
    Evet ama o durum her enstrumanda var. TL mevduatta da var, borsada da var altında da var. Anormal bir durum değil ki.

Zaten hiçbir zaman diliminde öyle bir durum yaşamayan bir enstruman olsaydı teknik olarak piyasada o enstruman dışında bir enstruman kalmazdı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Bu adamlar bir canbaz her şapkadan bir tavşan çıkarıyorlar artık ben de iman etmeye başladım... Ama merkez satıyor, ama bir şeyler buluyorlar..

Sonuç olarak ne yapıp edip doları kontrol etmeyi başarabiliyorlar.

Boşuna demiyorum Nobel ödülünü bunlar almalı diye

8.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu adamlar bir canbaz her şapkadan bir tavşan çıkarıyorlar artık ben de iman etmeye başladım... Ama merkez satıyor, ama bir şeyler buluyorlar ama ne yapıp edip doları kontrol etmeyi başarabiliyorlar. Boşuna demiyorum Nobel ödülünü bunlar almalı diye
    Norveç Merkez Bankası mı?

Sayfa 371/1000 İlkİlk ... 271321361369370371372373381421471871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •