Sayfa 373/990 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Viop XLVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    öysde 0.0003 lük dilimdeydim. Laf olsun torba dolsun...
    ama şunu öğrenememişsin.Kagittan kaplan misali oradaki başarı sana burada, analitik,tecrübe olmadan hiç-bir ise yaramaz.Temelsiz güven,güvensizlikten daha kötüdür.

Borsada doğrusal düşünen akılda bunların hepsi vardır.Piyasalar eğridir.

Ağa ben de lafta çok.Ama yeni gelen ama beyin,dil mesafesini ayarlayamayanlarla uğraşmaktan sıkıldım

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bu yorumuma şunu eklemek istiyorum 5600 üzeri kalıcı olacaksa banka ve sasa,eregl den yardım almaları gerekiyor .
    Ak yatırım eregliye kamyonu dayamış gene. Ulen tahta yürüsün gene sat. Acelen ne mk.

3.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Kerem Bey, 2002 yılında beri AKP'ye hiç oy vermemiş, 1997 yılından beri savunma ve havacılık sanayinde çalışan MBA'li bir makina mühendisi olarak yazıyorum. Selçuk ve Haluk Bayraktar'ın vizyonları Türkiye üstüdür. Türkiye üstü derken iktidar, muhalefet üstüdür. Kendi görüşleri bizimkilerle uyuşmayabilir. Ancak, doğruya biz doğru demezsek diğerlerinden farkımız kalmaz. Baykar'ın 2022 yılı cirosunun %99'u ihracattan geldi. Buralara gelirken de devletten herhangi bir yüksek teknoloji tasarımı ve üretimi yapan şirketten daha fazla bir destek almadılar. Ne kadar inanırsınız bilemem ancak forumdakilerin de okuması için bu yorumumu paylaştım.
    Bunlar onemli şeyler. Paylaştığınız iyi oldu. Baykari siyasi görüş ve akrabalarından vareste ben de takdirle izliyorum. Kimsenin yapmadığını yapıyorlar. Çamur atmak bu kadar kolay olmamalı.

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ak yatırım eregliye kamyonu dayamış gene. Ulen tahta yürüsün gene sat. Acelen ne mk.
    Yine Arcelor satışı gibi.
    Geçen de Ak yatırım üzerinden satıldı ve yine aynı seviyeden satıldı.
    İstese geçen hafta tahtayı 30 lira yapardı ama yapmadı.
    Ya anlaşmalı bir devir ya da…
    Göreceğiz kısmet.
    Bol şans.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    yahu çıksa ne olacak. hemen satış.

bak bozkurta yüzde 10'u görünce sattı. aylardır peşinden bakıp duruu.

yüzde 10 da kazanmayıver
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Deniz hoca,Trump in atamaları sonucu AYM den olumsuz sonuç, çıkar diyor.Hulk..

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Kendimi eski jenerasyondan kabul etmeliyim..
    Burada BAYKAR'I...AKP'yi savunan nesille aramızda ,1 nesil fark var..
    Onlar en az15 sene önümüzdeler..

AHLAKİ NORMLARI..Farklı..!
    Bizim namussuzluk,ahlaksızlık saydığımız
    devleti soyma, vergi kaçırma,kendi ailesine devlet çıkarlarını sonsuza kadar açma, liyakatsiz ,yeteneksiz kişilere devlet kadrolarının verilmesini kabullenmişler ve normal kabul ediyorlar..

Her gün onlarca insanı öldüren Katil PUTİN'le dostluk yapılmasını uygun buluyorlar..
    Neredeyse haklı bulacaklar..

Ben onları anlamıyorum..Onlar da beni..
    Zaman değişti,insanlar değişti..

Biz değişmedik..!!!
    Konuyu saptırmışsınız. 49 yaşındayım. Ahlaki ve etik normlar jenerasyonlar geçtikçe değişmez. Yukarıda yazdıklarınızın hepsi 500 yıl önce de ahlaksızlıktı, şimdi de aynı.

O kadar saptırmışsınız ki Baykar başarılıdır diyen bir yorumcuya "yeteneksiz kişilere devlet kadrolarının verilmesini kabullenmişler" diyorsunuz. Allah tek kelime ile sizi ıslah etsin.

Bizden olmayan PKK'lıdır, fetocudur, haindir diyen zihniyet ile sizin yukarıda yazdıklarınız arasında hiçbir fark yoktur. Hatta siz daha tehlikelisiniz çünkü bizlerin oy verme kararları ile paralel düşünen topluluğa tıpkı Ahaber gibi yanlı, yalan, yanlış yayın yapıyorsunuz. Bizler, aklı selim ile muhalif fikirlerimizi anlatmaya, empoze etmeye, ikna etmeye çalıştıkça sizler bizim iskambil kağıdından yaptığımız evleri bir fiske ile yıkıyorsunuz.

Neyse? Bu konudaki size son mesajım olacak bu. Yanıt verseniz de yazmayacağım.

Forum halkından da konu dışına çıktığım için özür dilerim.

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yahu çıksa ne olacak. hemen satış.

bak bozkurta yüzde 10'u görünce sattı. aylardır peşinden bakıp duruu.

yüzde 10 da kazanmayıver
    Bugünkü cigara parasını aldık, yarın oynarız birazda
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
    Dün dediğim zaman ford alsaydın şuan sende cigara parasını aldıydın. 485 tale idi.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 373/990 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •