Razıydım ama olmadı, bu kadar alıcıyı hiç görmemiş gibi davratdilar. Acımasızca, baltanin sapı gibi satışi bırakmadı alnus. Ytd
Razıydım ama olmadı, bu kadar alıcıyı hiç görmemiş gibi davratdilar. Acımasızca, baltanin sapı gibi satışi bırakmadı alnus. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Kamyonlar boş olur mu hojam verdiler alanlarda kamyonda. Bugün bu fiyatta tuttular ve birçok kişinin yenilerde dahil bu fiyattan ortalama yaptı. Bu durumda pazartesi tahtacı almak isterse epey bir para dökmesi gerek bu alanları dökmek için, ikinci seçeneğe dilim varmıyor. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
https://youtu.be/GIoFbbMYjVc?si=5QYezzmctcgUL7KJ
Haktan dan beddua, sebep olanlara gelsin.
Hacim çok fazla ve hisse yüzde 9 eksi kapattı,
İhtimaller
. Balinanın biri yada büyük biri tahtadan çıkıyor, satışları karşılamaya çalışan küçük yatırımcılar olduğu için tahta manda moku gibi düştüğü yerde kaldı
. Tahtada filler tepişiyor yada çete birilerini kıstırdı
. Fabrikanın bacası tütüyomu biri baksın belki çalışmıyor bizim haberimiz yok
.bugün 17.31 ort. maliyetle herkes bindi trene bence son durum şu şekil
![]()
Hamdım Piştim Yandım
petkmdeki savaş Malazgirt ve Mohaç Meydan Muharebesi benzer bir şekilde yapıldı... 2-3 bar ile yüksel, düşmanı içeri çek, kılıçları çıkar.. geri çekilme beklentim vardı ama bu kadar sert bir manevra beklemiyordum...
aşağıdaki grafikteki sıkışmaya ben Dunkirk sıkışması diyorum.. bu tür sıkışmalarda yukarı aşağı sert hareketler oluşturur. burada beklentim yukarı yönde gelişmesi... bu olasılığı düşündüren kırmızının ve kahvenin mürdüm kanal dışına çıkmadan (veya bir miktar çıktıktan sonra dönüp yön değiştirmeleri.. kamyonlar bunun için bekliyor.. ancak her olasılığa karşı derim ki, ya o gider yada ben..
teknik analizlerimi uzun vade işlem yapanlar dikkate almasınlar.. kısada işlem yapanlar için günlükte ve haftalıkta ki 20.40 seviyesinin önemi bir kere daha ortaya çıktı..
8.09 2025 haftasında 16.92 ye alış yazmıştım 16.93 ten döndü.. sonra tekrar test ettiğinde ben yazmadım 16.83 gördü..para ne derse o olur... lacivert seviyesinin test edilmesi ile roza ve leylak pasif duruma düştü... artık takip edilmesi gereken yeşil taşıyıcı bu yeşil de yataya dönerde bizim burada ''kamyonları geri çağır, babana selam söyle'' derler..
kazancınız bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Esozcan hoca kalemine yüreğine sağlık. Umarım toparlariz. Bu uzun iki çubuk sonrası tepki olmaması şartıyla toparlariz. Eyvallah. Ytd
Yer İmleri