Sayfa 375/1000 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

bir halt olacağı yok.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Nisan 2029 vadeli dolar cinsinden tahvilin artırımı için Goldman JPMorgan'ı yetkilendirdi.

bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Söke Garnizon ve 11. Komando Tugay Komutan Yardımcısı olan eski kurmay albay Erol Akman, 15 Temmuz'da şoförüne söylediği "Hadi bir darbe yapalım, sen daha önce hiç darbe yaptın mı?" sözlerini mahkemede inkar etti.
    Türkiye'de yapılan başarılı veya başarısız tüm darbelerde yaptığını inkar eden subay hiç görülmedi duyulmadı taa ki Fetö'nün tıpkı kendi gibi pusht yetişdirdiği bu subay bozuntularına kadar.. Adamlar kamera kayıtlarını bile çocukça inkar ediyorlar...

Cafe Trend&Trade

Eski manken Yaşar Alptekin: Bazı tesettürlü kadınlara bakıyorum; dudaklarda ruj, gözler sürmeli, koku yoğun, dapdaracık kıyafetler... Bu şekilde Müslüman değil ancak Süslüman olurlar. Bir de tesettürlü olsun ya da olmasın sokakta sigara içen kadın ucuzdur.”

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Deniz Seki, Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafetine yapılan yorumlara isyan etti: “Sahneye çıplak çıkacak kadar şuursuz bir kadın değilim. İçindeki astarı görmüyor olamazsınız.”

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İstanbul'dan kente turla gelen bir grup arkadaş, Meriç Köprüsü manzarasıyla fotoğraf çektirmek üzere nehir kenarına indi.

Bu sırada gruptakilerden biri nehre düştü.

Akıntı nedeniyle kısa sürede 400 metre kadar sürüklenen kadını görenler, tutunabilmesi için nehre sandalyeler attı.
    bir halt olacağı yok.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, ibra edilmedikleri genel kurul sonrasında, "İlk oylamada evet oyları, hayır oylarından fazlaydı. Divandakiler bunu görmezden gelip oylamayı tekrar ettirdiler" yorumunu yaparken, başkan yardımcısı Yusuf Günay ise "Organize bir grup tarafından hakarete uğradık" dedi.
    bir halt olacağı yok.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ibra oylamasında verilen kararı alkışlayan İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ı engelledi.

https://www.haberler.com/mustafa-cen...869798-haberi/
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 375/1000 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •