-
The Matrix'in (1999) Trinity'si Carrie-Anne Moss'un dogum gunu (21 Agustos 1967)

-
Metallica, The $5.98 E.P.: Garage Days Re-Revisited albumunu 21 Agustos 1987 tarihinde piyasaya surdu.
-
Amerikali thrash metal grubu Anthrax, 5.studyo albumu Persistence of Time'i 21 Agustos 1990 tarihinde piyasaya surdu.
-
Wesley Snipes'in oynadigi aksiyon Blade, 21 Agustos 1998 tarihinde vizyona girdi.

-
"Geriye donup cocukluguna bakinca kiymetini bilememis oldugunu fark eden bir yetiskin gibisin. Yetiskin bir adam olarak cocuk odasina geri donup oyuncaklarinla oynayamazsin, sirf artik kıymetini biliyorsun diye aynı sevgi ve bakimin sana gosterilmesini bekleyemezsin." Anne Rice,Vampirle Gorusme

"You are like an adult who, looking back on his childhood, realizes that he never appreciated it. You cannot, as a man, go back to the nursery and play with your toys, asking for the love and care to be showered on you again simply because now you know their worth."
-
"Simdi sen, bir vicdanla dogmus genc bayan, yasaminin bir yerlerinde onu bir deniz kabugu gibi babanin vicdanina yapistirmissin. Buyurken, buyudugunde, yaptigin seyden tamamen habersiz bir sekilde, babani Tanri ile karistirmissin. Onu hic bir zaman bir erkegin yuregini ve bir erkegin kusurlarini, zaaflarini tasiyan bir erkek olarak gormedin - Sen duygusal anlamda sakattin, ona dayaniyor, aradigin yanitlari ondan aliyor ve kendi yanitlarinin mutlaka onun yanitlariyla ortusecegini varsayiyordun." Harper Lee, Tespih Agacinin Golgesinde

"Now you, Miss, born with your own conscience, somewhere along the line fastened it like a barnacle onto your father's. As you grew up, when you were grown, totally unknown to yourself, you confused your father with God. You never saw him as a man with a man's heart, and a man's failings - I'll grant you it may have been hard to see, he makes so few mistakes, but he makes'em like all of us."
-

"Al ekmegi benden,istersen havayi da;ama gulusunden mahrum etme beni (...)
Bu cetin ve uzun kavgamdan yorgun gozlerle donerim ve gorurum ayaklar altinda bu degismeyen topragi; ama o sevecen gulusun yukselir gokyuzune pesimden ve ardina dek acar yasamin tum kapilarini benim icin." P.Neruda
-

Sende; ben, kutba giden bir geminin serguzestini,
Sende; ben, kumarbaz macerasini kesiflerin,
Sende uzakligi,
Sende; ben, imkansizligi seviyorum.
Gunesli bir ormana dalar gibi dalmak gozlerine
Ve kan ter icinde, ac ve ofkeli,
Ve bir avci istahiyla etini dislemek senin.
Sende, ben, imkansizligi seviyorum,
Fakat asla umitsizligi degil.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri