Vatansever borsacılar 100.000 e palamar atmışlar.
Azgın fırtınada iskeleden uzaklaşmak istemiyorlar.
Ama, yukarıda hacı Borsa başkanının vurguladığı gibi, içimizdeki hainler halatı kesmeye çalışıyorlar...
Vatansever borsacılar 100.000 e palamar atmışlar.
Azgın fırtınada iskeleden uzaklaşmak istemiyorlar.
Ama, yukarıda hacı Borsa başkanının vurguladığı gibi, içimizdeki hainler halatı kesmeye çalışıyorlar...
Arkadaşlar şaka maka seçim bitince bu faizlerle ve bu dolar kuruyla borsadaki pek çok hisseyi geçmiş zaman hisseleri topiğine transfer ederiz.Piyasada çok acaip çöküş olacak bu gidişle.
Birde şu saman hariç cari açıkla ilgilensek..Şimşek: Altın hariç cari açığı %3'ün altına, enflasyonu tek haneye düşüreceğiz![]()
Öğle saatlerinde dikkat çekmeye çalıştığım konu: 2 yıllık gösterge tahvilde şok fırlama : %17.74
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Abd'de mayıs'ta tarım dışı istihdam 223 bin (beklenti 190 bin)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Abd'de mayıs'ta işsizlik oranı %3,8 (beklenti %3,9)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
4.6470 vurdu cekti) ama izi daha orda.
*fıtch, bazı türk bankalarını negatif izlemeye aldı-bloomberg ht
Yer İmleri