Sayfa 376/1001 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. temettü yatırımcılığı hikaye napacakmışım hisseyi alacakmışım temettüyle de hisse alacakmışım eee hisselerin çoğu dolar bazında dipte nasıl temettü yatırımcılığı bu
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

dibi görmüş olabiliriz not alalım 1910...!!!

3. bakalım ilk devre kesici kimden gelecek
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    bakalım ilk devre kesici kimden gelecek
    sabah aksa devre kesmişti yanlış görmediysem
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    temettü yatırımcılığı hikaye napacakmışım hisseyi alacakmışım temettüyle de hisse alacakmışım eee hisselerin çoğu dolar bazında dipte nasıl temettü yatırımcılığı bu
    Temettü yatırımcılığı mı hikaye???
    2019 yazın 8TL den ereğli aldım. Onu da buraya kesin yazmışımdır zaten.
    Sonrasında üzerine 2 temettü aldım, hisse fiyatı 26 ya çıktı ve bu sene 4-4.5 tl daha temettü alıcam.
    10 bin lot için konuşalım... Zaten 3 senede 80 binimi fazlasıyla geri verdiği gibi, ana param olmuş 260 bin tl.
    Bu mu kötü?

Ve ben temettü yatırımcısı değilim. Eregliyi çok beğendiğim için elimden çıkartamıyorum sadece. Aksine sürekli lotum artıyor. O yüzden mecburen temettü yatırımcısı oldum. Ama alıp, tutan herkes sonuna kadar haklı.

Hele 10 senelik vade de elinde eregli tutanların dolar getirisini kaç kat katladığını söylememe gerek yok heralde.
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Morgan stanley 9 şubatda msci endeksten potansiyel olarak çıkmasını bekledikleri listesine ISCTR yi eklemiş.
    Zaten borsa fiyatından anlaşılıyodur.
    Çarşambaya kadar bunun baskısı olur, perşembede yeni başka bir şey icat ederler...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

7.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    temettü yatırımcılığı hikaye napacakmışım hisseyi alacakmışım temettüyle de hisse alacakmışım eee hisselerin çoğu dolar bazında dipte nasıl temettü yatırımcılığı bu
    Artık yurtdışı borsalarına yatırım yapmak 1 günlük iş, o da hesap açma süreci.

temettü arıyorsanız daha iyisini bulamazsınız. sadece %20 vergi var ama bist'te %20 den fazla kaybedeceğin için hiç gerek yok.

ben çocuğumun geleceğini bu şekilde planlıyorum.
    Yakında BİST reel yatırımcı bulamayacak.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

8. Bu arada yurtdışı borsasında işlem yapınca anladım.
    ABD'de yabancılar haftada en fazla 3 kere alım satım yapabiliyorlar. Geçerse hesabı askıya alıyorlar.
    Bizde adamlar botlarla çalışıyorlar.

Bu zaten başlı başına küçük yatırımcıyı yolmak üzerine kurulmuş sistem oluyor.
    Kim olursa olsun, hep söylüyorum, paranızı yurtdışında değerlendirin. Oturduğunuz yerden artık tek tıkla bütün dünyayla entegre oluyorsunuz.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Sayfa 376/1001 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •