Türkiye'nin en büyük rezervine sahip boksit sahası ile ilgili değerlendirmelerim geride duruyor...Buradan doğru dürüst bir kaynak aktarmadılar şirkete...Şimdi gerçek değeri ortaya çıkacaktır muhtemelen...
Türkiye'nin en büyük rezervine sahip boksit sahası ile ilgili değerlendirmelerim geride duruyor...Buradan doğru dürüst bir kaynak aktarmadılar şirkete...Şimdi gerçek değeri ortaya çıkacaktır muhtemelen...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Turgay ve ekibinin spekleri tahtada halen aktif, işlem tarzlarından anlıyorum...Yakında Varlık Fonu hepinizin anahtarını elinden alacak yavrularım benim...Ve sonsuza kadar sizin gibi adilerden kurtulacağız ki, senelerdir buradaki zavallı yatırımcılara yapmadığınız eziyet kalmadı...Hiç birini unutmadık...
Evet, selam ortak.
sanki eski ekip tekrar toplanmaya basliyoruz
bir tek turgay ciner yoketme bulma dunyasi iste
kendisinden bir alacagim vardi onu tahsil etmyeye geldim. sagolsun yillarca tahtayi baskiladi ve bize yeniden bu fiyatlardan maliyetlenme firsati verdi
Çok yakında hükümete yakın kurumlar buraya gelmeye başlar...Kağıdı toplarlar, sonra 1-2 yatırım ve şık bilanço ki, kuruş finansal borcu yok; bir bakmışsın devasa bir şirket oluvermiş...İlk etapta Edirne ve Ceyhan arsaları zaten gereksiz sat gitsin, kur Ilgın'a bir hidrojen tesisi, devlet de kazansın mesela...![]()
Bir taraftan Mansur Yavaş mevzusu, diğer taraftan CHP Kurultay davası, arada MB faiz kararı, Ukrayna Savaşı, Trump, Putin bilmem ne derken resmen kaotik bir ortam ve bu ortamda nispeten kafası en rahat şirket PRKME...Neticede artık devletin...![]()
Yer İmleri