Sayfa 377/1122 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    KKM nin kişi için avantajı nedir?Diyelimki 10000 doların var bankada KKM yaptın ,döviz arttı .vade sonunda faiz + döviz farkı hesaplanıp kişiye veriliyor.Vade sonunda elinde yine ancak 10000 dolar elinde oluyor.Belkide alım satım farkından dolayı dahada az geçme itimalivar.Acaba yanlışmı düşünüyorum.Paranın dolar olarak durması daha avantajlı değilmi?
    dolar sürekli yükseliyorsa ve arada al at yapabiliyorsan doalrda durmak daha avantajlı
    ama dolar düşüyorsa kkm yapmak daha avantajlı

yada tl mevduatın varsa vade sonunda kkm ye bağlamak dolar yükseliyorsa daha avantajlı
    çünkü sen %21 yıllıktan 3 aylığa bağlayacağına
    %17 den yıllık kkm ye bağlıyorsun dolardaki artışla beraber daha fazla faiz alıyorsun (ben 3 aylıkta %20 aldım ilk zamanlar yapanlar 3 ayda %60 a varan kkm farkı aldı)
    bir başka seçenek l mevduatını kkm yapatın bu defa dolar düştü o zaman Yıllık %17 den bağladığın paranın 3 aylık faizini alıp paranlada daha düşük kurdan dolar alabilirsin
    bir halt olacağı yok.

2. KKM'nin 6 aylık faturası bu kurla (16.4) 127 milyar TL'ye ulaştı.
    Bu da akaryakıttan 1 yılda toplanan ÖTV'nin 2 katına yakın.
    İktisat politikası siyasi tercih içerir.
    Yanlış politikaları örtülemek için uydurulan mekanizmalar çalışmaz ve pahalıya mal olur.
    https://t.co/DjqupgtDP2

https://twitter.com/ugurses/status/1...FsjGNMWPg&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Ben yerel lokanta ya sorayim diyordum bunlardan siparis edince farkli bir porsiyon mu hazirliyosunuz diye
    Sizimi telefon ile arayim yoksa uygulama ile mi siparis edelim vb...
    Onlar da komisyon cok oluyo filan diyolardi da telefon siparis uzun is, sak diye kk dan odemek nefis idi...

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Buna çok sevindiğimi söylemeliyim zira gerçek emekçinin emeğini sömürüp itiraz edeni sistemden atmakla tehdit eden ukala bir yönetim modeline sahipti. Bir tanıdığım anlatmıştı en son %30-35 e kadar çıkardılar zorla komisyon ücretlerini lanet olsun diye küfrediyordu adam. Bunlar restoranları epey sömürdü aslında.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Eskiden cok izlerdim de artik koye goc bahce mugla vb video lara yoneldim
    yarin da yazliga geciyorum orda net yok artik video zor olur, iki HDD aldim yanima arada film izlerim tv bve bahce ye devam, elbette forum okurum cep telefon net destegi ile....

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Video da detaylı anlatmış, izlemen lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Eskiden cok izlerdim de artik koye goc bahce mugla vb video lara yoneldim
    yarin da yazliga geciyorum orda net yok artik video zor olur, iki HDD aldim yanima arada film izlerim tv bve bahce ye devam, elbette forum okurum cep telefon net destegi ile....
    İyi tatiller, bende haziran ortasında geçeceğim yazlığa. Hava bira daha ısınmış olur.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3 aylik yapmis galiba..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şu an aralık sonuna kadar eğer 6 aylık yaparsan 1 şansın daha var 3 aylık yaparsan 2 şansın var yıllık yaparsan son şansın ama kısaltırlrsa süreyi son şans olur yada batmayı tam sağlamak için uzatırlarsa bir süre daha yaparsın

Faiz artisi gelir mi bugun

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Faiz artisi gelir mi bugun
    imkansız faizi artışı demek biz başarısız olduk kkm bitti demek ayrıca faiz kapısı bir kez açıldımı bir daha o kapıyı kapatamazsın enflasyon 70 iken 1000 baz puan artırsan bile piyasa asla doymayacaktır kura yine büyük baskı gelecek faizi enflasyona yaklaştırana kadar büyük savaş başlayacaktır kredi faizleri patlayacak seçim öncesi çok zor

Sayfa 377/1122 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •