354 donum bodrum arsasına sadece otel olmaz heralde baska ne gibi planlar var dostumuz linux biliyordur belki.. [emoji6][emoji41]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
354 donum bodrum arsasına sadece otel olmaz heralde baska ne gibi planlar var dostumuz linux biliyordur belki.. [emoji6][emoji41]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Bodrumda fiyatlar uçmuş lüx villaların aylik kiraları 7 milyona kadar çıkmış eğer bunu yapabilirlerse işte o zaman özak ufffff olur [emoji3060]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
O da Faliyet raporunda yazıyor bodruma didimde ne yapılacağı ne zaman yapılacağı her şey santim santim ölçülmüş biçilmiş
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Bana göre şirket tüm planlamasını otellerin işa sürecine göre planlamış 2025 Kasım gibi başlayıp 2026 mayıs 1 tarihinde bitirecekler 2026 sezonunda oteller açık olacak diye düşünüyorum önündeki bu zaman zarfında iş planlamasını alt yapıyla ilgili ve çevre planlamasıyla ilgili ön çalışmalarını yapıp tamamlıyacaktır üst yapıyıda 7 8 ay içinde yapacaklardır genelde otel inşaatları böyle yürür inşaat süresinde günlük 1000 1500 kişiyle çalışırlar ve 7 8 ayda biter
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
bodrum arsası kıraç bir yer sadece peyzaj mimarisi yapımı ve sonuç alma yönünden 2 yıl sürer bahsedilen farklı bir konsept.. sadece 3 km üzerinde plajı var
nasip....
%100 bedelsiz geldi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri