Sayfa 378/529 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Sv deniz43 diğer başlıkta şunları yazmış.

''Stocks fell sharply on Thursday as fears of rising interest rates and worries about a slowing Chinese economy overshadowed strong corporate earnings''

Hisse senetleri perşembe günü,yavaşlayan Çin ekonomisinin güçlü gelen şirket karlarını gölgelemesi ve yükselen faiz oranlarıyla(ABD 2 yıllık Hazine tahvilleri faizi 2008 den bu yana ilk defa %2.90'nın üzerini gördü) keskin şekilde düştü.

Yarın sabah Çin'den global piyasaların önem verdiği üçüncü çeyrek gsyih büyüme verisi gelecek.Çin ekonomisinde olabilecek olumsuz gelişmeler,tüm gelişmekte olan ülkelerin piyasaları için olumsuz sonuçlara yol açabilir.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sv deniz43 eklemiş,

Bu karar gerçekte batmış durumda olan pek çok şirketi belli bir vade ile daha hayatta gösterecek ve verimli bir şekilde kullanılması gereken kıt kaynaklar heba edilecek.Yapılan şimdilik bugünü kurtarıp,pislikleri halının altına gizlemekten farklı bir şey değil.Bu işin sonunda bankacılık sisteminde de donuk kredilerin payı inanılmaz oranda yükselecek ve tüm finansal sistemi riske atacak.Yani şu anda bir saatli bombanın üzerindeyiz,bomba patlayınca da kriz önce devletin üzerine kalacak,faturayı da halk ödeyecek.Yapılması gereken çok sancılı bir süreç de olsa çürükleri sistemden temizleyip,piyasanın verimli ve kar üretebilen çalışan şirketlerle devam etmesidir.

Neresinden bakarsan bak,
    C dalgası kaçınılmaz.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Telefondan yazıları yazıp, İmza ayarı yapmadığım için telefonla foruma bakanlar küçük yazı ile karşılaşıyormuş. Sn vicont uyardı. Düzelttim. Umarım sorun yoktur şimdi.

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Telefondan yazıları yazıp, İmza ayarı yapmadığım için telefonla foruma bakanlar küçük yazı ile karşılaşıyormuş. Sn vicont uyardı. Düzelttim. Umarım sorun yoktur şimdi.
    Ellerine sağlık abi. Benim moralim biraz düzeldi. Ben de bugün birkaç grafik atayım bakalım. Görüşürüz.

Alıntı Originally Posted by hpy Yazıyı Oku
    Ellerine sağlık abi. Benim moralim biraz düzeldi. Ben de bugün birkaç grafik atayım bakalım. Görüşürüz.
    Dostum, günlük ve haftalık atarsan sevinirim. Umarım USD sıkıntısını zararsız atlatırsın.

6. garan haftalık

yakın plan

Haftalık uzun vade bakınca yatay bandı ve sarı daralanı aşağı kırıp yeniden pullback yapmaya döndüğü aşikar. Yeniden yatay sarı üzerine atmadan garantiye gün yüzü yok.7.80 üzerine çıkarsa bir şeyler düşünülebilir yoksa sıkıntı büyük.

7. xu100 günlük

yakın plan

günlükte jas ağabeyin de bahsettiği 72000 rakamı çıkıyor.Topiğin ilk sayfalarında fibonacci ile aylık grafiğe bakınca 72000'in %50 düzeltme seviyesi olduğunu söylemiştim.

8. xu100 haftalık

yakın plan

haftalıkta ise 80 000 önemli destek rakamı.Daha önce garan haftalık grafiğinde beklendiğim pozitif uyumsuzluk bu grfiğe çok yakışır sanıyorum.ileride görecez bu durumu ancak kısa vadede haftalık sistem ikili tepe yapmış ve '0' seviyesinin üzerine yani pozitif bölgeye çıkamamış.Bu haftalık için önemli bir durum bana kalırsa.

Sayfa 378/529 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •