Sayfa 379/1000 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    olmadı.. seviyeyi daha da düşürebilirsin bence. tekrar dene istersen.
    Capslock bozuk,annaşıldı...
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Yapılacak desem sevineceksin de mi hınzır dolarlar olacak 10 lira ...[emoji41] Para yokki nereye yapiyon yabanci şirketler de çok seyetmiyorlar karlı değil diye....aramızda para mı toplayıp yaptırarsak [emoji848]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yok yok sen epeydir forumu okumuyorsun anlaşıldı.Ben altın alıyorum,kanal istanbul hakkında da tapınak şövalyelerinin altınları o güzergahta gömülü ,gavurlar o altınlar bulunmasın diye kanalı istemiyorlar diye rivayet var.Kanal yapılırsa altınlar bulunur piyasada altın miktarı artınca da fiyatı düşer ,benim durum o konuda sıkıntılı,tam dolarcı sayılmam ben ))))))))))

4.  Alıntı Originally Posted by C.ÜNLÜ Yazıyı Oku
    Capslock bozuk,annaşıldı...
    daha iyisini yaparsın eminim. bu da olmadı. yaratıcı ol biraz.

5.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    ..........ucuz döviz alacağım ben size paraları getirin...........
    Bu evrende döviz pahalı ama parelel evrende döviz ucuz olunca böyle aracılar türüyor haliyle....

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2-3 saat önce izmir'de yakalandı, bankanın içinden bir kadınla birlikte planlamışlar deniyor. Bir şekilde belge vermeden müşterilerden para almayı başarmışlar diye duydum. Ama bankaya kayıt açmamışlar aldıkları paralar için.
    bende böyle duymuştum.

tşk..

7.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Kanal İstanbul devreye alınacak olsaydı akcns grafiği böyle olmazdı..[emoji4]
    Vışş hakketen !!

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    bende böyle duymuştum.

tşk..
    E aslında bu bankayla alakalı değil basit dolandırıcılık olmuş bu.Fazla ceza falan almaz bu durumda.Aslında parayı kaptıranlar ziraatten ucuza dolar alacağız diye düşünmüşler.Bu da devleti şeetmeye çalışmak değil mi.Bence salıverin gitsin adamı )))))))

Sayfa 379/1000 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •