Originally Posted by admustafa İstanbul'daki GPG yatırımcısı diyelim üstadım Bence o oran her yer için üç aşağı beş yukarı geçerli. Ama yarın bakalım TÜİK ne diyecek. Ondan bile beklenti %1,5'muş.
Originally Posted by myfinans Bence o oran her yer için üç aşağı beş yukarı geçerli. Ama yarın bakalım TÜİK ne diyecek. Ondan bile beklenti %1,5'muş. Demekki enflasyon üzeri getirmiş
Originally Posted by myfinans TCD ve YSU %1,78'i geçmiş ve kazandırmışlar geçen ay. Sizin HTT ve DZT bu haftada idare eder bence, ordan devam edin. Tsklr ustadim....
Originally Posted by admustafa HTT'den çıkıp DZT mi yapacaksınız hepsini Ya sadicim bu adam yuzunden forumu terkettim siz dusunun Irrite ediyor beni...
Originally Posted by aydinc ula kendine hayrın yok uyu saat geç oluyo noldu hani ev işleri senindi - bebek vardı git onla ilgilen Su stilin cok komik aydin Dt ye yakismiyor Gerci mr bilmeyen dt beni dusundurur 😃😃
Originally Posted by Webster Ya sadicim bu adam yuzunden forumu terkettim siz dusunun Irrite ediyor beni... Düşünemiyorum hakikaten neden terkettiniz forumu üstadım ?
Originally Posted by admustafa Düşünemiyorum hakikaten neden terkettiniz forumu üstadım ? TBV'de kalıcımısınız.
Originally Posted by admustafa Düşünemiyorum hakikaten neden terkettiniz forumu üstadım ? Kontor bitmisti 😃😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri