Sayfa 38/777 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 297 - 304 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

1.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    TL kıymetini koruma vs. gibi bir kanun mevcut pek bir şey yazamıyorum.

ama BTC için:

Manipülatif hisselerden olan tecrübelerle ve uzun süredir btc nin işlem hacimlerini inceleyerek kendimce bir işlem hacmi yüzdesi belirledim. Benim için sat noktasının göstergesi bu. 100bin dolar olmuş olur yada 10bine inmiş olur, fiyattan bağımsız bakacağım. Kendi görüşüm tabi.

Yanılırım belki ama kar cebe yakışır der bir söz.
    TL nin kıymeti kanunla korunmaz,üretimle eğitimle çalışmakla korunur. Biz bu üçünü ihmal ettiğimiz için bu haldeyiz.

2. Power şimdide bitcoin e geçmiş. Hahahaha adam aylardır dolar diye diye tuy bitti meger bitcoine de yatırmış. cok kardaymış. YERSEN. tl kullanmazmış. amerigada mı yaşıyon powercım? takaslamı alışveriş yapıyon? cam agacının depesine oturma bak.

3.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Power şimdide bitcoin e geçmiş. Hahahaha adam aylardır dolar diye diye tuy bitti meger bitcoine de yatırmış. cok kardaymış. YERSEN. tl kullanmazmış. amerigada mı yaşıyon powercım? takaslamı alışveriş yapıyon? cam agacının depesine oturma bak.
    HAYAL aleminde yaşamaya devam et sen. ben parayı altcoinlerde katlarken sen ezik gibi Tl de takılmaya devam et. istersem yarın NEWYORK tayım beni tutan hiç bir şey yok. ki yılın 1/4'ünü yurtdışında geçiriyorum ben. neyse sana bu mesajı yazmam bile bir lütuftur,lağım dünyanda yaşamaya devam et.

4.  Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    Power şimdide bitcoin e geçmiş. Hahahaha adam aylardır dolar diye diye tuy bitti meger bitcoine de yatırmış. cok kardaymış. YERSEN. tl kullanmazmış. amerigada mı yaşıyon powercım? takaslamı alışveriş yapıyon? cam agacının depesine oturma bak.
    Herkes kazandi 2017 bi bu power gibi dolara tum parayi yatiranlar kaybetti
    Dolari fena ezdiler 2017 de
    Bunlarin bi topici car aglama duvari.
    Dolar dusecek dedigin an zirlamaya basliyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Herkes kazandi 2017 bi bu power gibi dolara tum parayi yatiranlar kaybetti
    Dolari fena ezdiler 2017 de
    Bunlarin bi topici car aglama duvari.
    Dolar dusecek dedigin an zirlamaya basliyorlar
    Vicente ağlama sızlama başlıyor çünkü ne ümitlerle girildi hala 3.80 de dolar..
    Onlarda çok iyi biliyorlar ki TR nin başındaki dava mava vize falan olmasa idi dolar 3.50..

Dolarda 3 senelik bir yükseliş vardır ok buraya kadar..

Trend in sona erdiği öyle hemen anlaşılamıyor..

2005 e gelindiğinde bu dolar çok fena çoşacak abi diyen adam HALA vardı..

Oysaki çoktaaaannn bitmiş idi doların işi..

8 sene daha sürünecek idi..

Yavaş yavaş yedire yedire insanlar uyanmadan..

2 sene sonra doları 3.60 da görürsek anlarız işin bitmiş olduğunu belki ama 4 senesi milletin 3.2 net dolar faizinde harcanmış olur..

Dünyada yatırım diye dolar alıp tutan bir allahın kulu yada ülkesi yoktur..
    Bını tahvil borsa altın mutlaka bi meta alınır..

Hele faizi 1.5 olan bir para birimi.

6. Bak adam dolara gümbür gümbür basıyor TR de..Riskler fecaat demi..

Neden kimse alın yapmıyor..
    Neden 3.90 a sürülmüyor dolar..
    Neyi bekliyorlar..

Dolar bizim gibi ülkelerde 3-5 ay kraldır..sonra dibine kadar satılır..

Kısa süreliğine risk off edilir sonra yeniden borsa tahvil altın neyse satılıp dolarlar acilen dönülür..

Uzun vade dolar tutim de kurtulim kazanim diye bir edebiyat yoktur..

2013 2017 arası bir extreem idi..Şimdi dolar o kazançlarını faize yavaş yavaş geri verecek..atıyorum 2020 de dolar faiz getirisi eşitlenmiş olacak..

7. Dolari harcayacaklar matmazel
    Dolar buyuk hayal kirikligi pismanlik oldu.

Her daim euro onermistim gundwane bilir.
    Sadece gedikli denen eleman sozlu mudahele etti orda dolar kisa artik yapmayin demistim

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Vicente ağlama sızlama başlıyor çünkü ne ümitlerle girildi hala 3.80 de dolar..
    Onlarda çok iyi biliyorlar ki TR nin başındaki dava mava vize falan olmasa idi dolar 3.50..

Dolarda 3 senelik bir yükseliş vardır ok buraya kadar..

Trend in sona erdiği öyle hemen anlaşılamıyor..

2005 e gelindiğinde bu dolar çok fena çoşacak abi diyen adam HALA vardı..

Oysaki çoktaaaannn bitmiş idi doların işi..

8 sene daha sürünecek idi..

Yavaş yavaş yedire yedire insanlar uyanmadan..

2 sene sonra doları 3.60 da görürsek anlarız işin bitmiş olduğunu belki ama 4 senesi milletin 3.2 net dolar faizinde harcanmış olur..

Dünyada yatırım diye dolar alıp tutan bir allahın kulu yada ülkesi yoktur..
    Bını tahvil borsa altın mutlaka bi meta alınır..

Hele faizi 1.5 olan bir para birimi.
    seneye birde 3,70 lere gelirse büyük kayıp dolar taşıyanlara .Ocak 2016 3,50 haziran 2018 haziran mesela 3,75 amarigan doları mı tuvalet kağıdımı belli değil .Şu var bu doların düşmanı resmen tl faizi , ağustos ayında kgf kredileri vs diye tl faizler 15 civarlarına çıkmıştı.işte ozaman diplere geldi .Daha sonra faizler düşmeye başladı üzerine vize ,zarrab 3,90..yine aynı olaya döndük faizler 15 civarı dolar düşüşte .he yeni yılda ne olur mb faiz arttırmasa bile bankalar 14,50-15 civari oranlar verirse sürünmeye devam eder .

Sayfa 38/777 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •