Korumacez abi...Suud'u niye koruyalim? Onlari artikin kimse kurtaramaz. Katar'i koruyacaz.Geçenlerde ABD'nin Kuveyt ve Bahreyn'deki HSS'lerini kaldırdığı ve yerine bir şey konulmadığı haberlerini getirmiştim abi...Dün Kuveyt parlamento başkanı "Türkiye'ye yapılan ekonomik saldırıyı kabul etmiyoruz" açıklaması yapmış...Son gelişmelerle birlikte hem Suud hem de onları destekleyenler açık hedef haline gelmiş vaziyette..
@erefefik
abi, ne diyonuz papaz gider de büyüsü kalır mı
yoksam papaz demirbaş olarak kaydedilir mi
halkın bankası iyi gidiyor
buna bakaraktan
serbest yazcam ama
yarın çakarlarsa
papatya falı gibi oldu
bence rahatı yerinde
izmirin en yüzel yerinde gününü gün ediyor
ceza felan da degil bu
bence sektire sektire amrikaya kadar
gönderirler yani
Sıra Bahreyn'de...Onlardan da (Kuveyt benzeri) bir hamle bekliyorum abi...Paralarını çuval çuval alaceğiz bu namıssızların...Cari açığımız düşecek...Gelsin dolarlar abi...Bu akıl küresel çete aklı, o patriotlar gitti dediklerinde şüphelendiydim zaten...Katar'a bizi bunun için koydular abi, sağacaz hepsini inek sağar kibin…![]()
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...
Hi ho ho...sonunda delirttiniz...
Kuzu butun gucuyle geliyor abi...Goley mi? Sen de mi, narin'im? Yetkisiz abi, sen buyuk ihtimal kuzu deelsin, degil mi? Deelsin, deelsin...
Buyuk ihtimal bu forumu satin aldi...
Pala kolay be ya...Duzelttim ortaligi...50 dene kuzu ve pelaya karsi savasiyom, herkeş goruyor abi...
122-120-118 longlar duruyor. 4000 puvan kenarda...
Gelirse 116 ve 114'den yine long.
Kafa bulanik...
@erefefik
Yer İmleri