Sayfa 38/1004 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Viop - XXX

1. Fed, enflasyonda sorun görmedikçe faizi artırmayacak

WASHINGTON (AA) - ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, enflasyonda sorun görmedikçe faizleri yükseltmeyeceklerini belirterek, "Faiz oranlarını artırma zamanı geldiğinde bunu kesinlikle yapacağız ama bu zaman yakın değil." ifadesini kullandı.

Powell, Princeton Üniversitesi Bendheim Finans Merkezi tarafından düzenlenen video konferans etkinliğinde konuştu.

Esnek ortalama enflasyon hedefinin bankanın belirli bir matematik formülüne bağlı olmayacağı anlamına geldiğini açıklayan Powell, yeni enflasyon hedefinin inandırıcı olması için enflasyonun bir süre yüzde 2'nin üzerine çıkmasına izin verilmesi gerektiğini belirtti.

Powell, enflasyonda sorun ya da dengesizlikler görmedikleri sürece faizi artırmayacaklarını vurgulayarak, "Faiz oranlarını artırma zamanı geldiğinde bunu kesinlikle yapacağız ama bu zaman yakın değil." değerlendirmesinde bulundu.

- Varlık alımlarında "iletişim" vurgusu

Ekonominin bankanın hedeflerinden uzakta olduğuna işaret eden Powell, hedeflere güçlü bir şekilde bağlı olduklarını ve para politikası araçlarını bunu gerçekleştirene kadar kullanacaklarını ifade etti.

Varlık alımları konusunda iletişim kurarken çok dikkatli olmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını dile getiren Powell, faiz oranları ve varlık alımlarına ilişkin yönlendirmenin zamana değil sonuca dayalı belirlendiğini kaydetti.

Powell, varlık alımlarının azaltılması konusunda çok şeffaf olacaklarının altını çizerek, "Kamuoyuyla çok net bir şekilde iletişim kuracağız ve bunu varlık alımlarını kademeli bir şekilde azaltmayı aktif olarak değerlendirmeden önce yapacağız." dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı

2. Biden'ın yemin töreninde Lady Gaga ve Jennifer Lopez konser verecek

NEW YORK (AA) - ABD başkanlığına seçilen Joe Biden'ın 20 Ocak'taki yemin töreninde Lady Gaga ve Jennifer Lopez performans sergileyecek.

Lady Gaga'nın ABD ulusal marşını söyleyeceği törende, Jennifer Lopez de konser verecek.

Yemin töreni hem yeni tip koronavirüs salgını hem de 6 Ocak'taki ABD Kongresine baskının ardından sınırlı sayıda kişinin katılımıyla gerçekleşecek.

ABD'li ünlü aktör Tom Hanks'in sunuculuğunu yapacağı yemin töreninde Jon Bon Jovi, Justin Timberlake ve Demi Lovato da performans sergileyecek.

Güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkarıldığı başkent Washington'da yemin töreninin yapılacağı gün 20 bin ulusal muhafız görev yapacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı

3.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    sn mert insanlar anlık pozunu zaten yazamaz,hem vakti yoktur,hem stresi vardır,hemde kime ne gerçek poz taşıyan için önemli olan para kazanmaktır,sen neden taktınki anlık yazmaya senin kazancın falan olmaz
    Bak ben özellikle belirttim illa online olması gerkemez ama yükseliş bekliyorum veya düşüş bekliyorum veya flat ..mesela ben hep net yazarım ..sizin de yazdığınız gibi flatım ..pozisyon tuttuğumda da net yazarım ..

ama olay bittikten sonra gelip yazdığım vaki değil ..tüm alem şahit ..benim karşı olduğum ..yalan dolan yazanlar..

Mesela siz geçen kısayım dediniz ondan sonra da yazınız yok ..şimdi o yazının üstüne hiç bir yazı yazmadan bugün gelip ben longtan kazandım deseniz bu olur mu?

işte hadise bu..

Yoksa herkes yazsın tabii..
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Seni tanıdığım halde ..bu kadar hak hukuk sahibi olduğumuz halde ben senin bu vob topiğinde xu030 vadelis ile ilgisiz bu kadar saçma sapan yazılarından tek bir alıntı yapmadım seni küçük düşürmedim ..ama sen ayıp ettin ..bu ayıp ömür boyu sen ve senden kaç tane varsa yeter de artar ..
    senden kaç tane varsa derken? bak ben bir bardak kahvenin hatırını sayanlardanım. ama bir yere kadar. ayrıca ilk defa ben ikaz etmedimki seni küçük düşüreyim. olmuyor ama o kadarıda. eğer mert haklı diyen bir kişi olursa ben özür diler dahada bir satır yazmam
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Onlıne neden yazayım bugun 150 kişi vardı burada sadece jas yazmış öylemi ne yapalım yarın topiğe gelmiyelimmi
    Burada herkes forum kuralları içinde istediğini yazar , kimse kimseye birşey ispatlamak zorunda değil.
    Senin kendi topiğin olur bana dersinki benim topiğimde yazmanı istemiyorum dedinmi ben yazmam zaten ama burası kuralları belli
    Kolay gelsin
    ama burası vob topiği ya..garan topiğ değil ki
    Hayat hoş gerisi boş

6. #FEd Başkanı Jerome Powell enflasyonda sorun görmedikçe faizleri yükseltmeyeceğiz dedi, açıklamaların ardından gelişen ülke para birimlerinde artışlar meydana geldi. #TL 7.35 seviyelerine doğru iniş yaptı. #Ons tarafında değer artışları yaşandı.

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    sonuçta bugün yazılan net yazınız var mıydı?
    Sabah 6da uykumu kaçıran Arjantin yazım vardı.
    Pozisyonumu ve işlemlerimi önemli ve tehlikeli anlarda paylaşmaya dikkat ederim.
    Borsa dediğin hile hurda tuzak. Her yer gibi. Aşk bile borsanın yanında bebe işi.
    Dikkat etmek lazım. Dikkat ettirmek lazım.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    ama burası vob topiği ya..garan topiğ değil ki
    Olabilir Garanti VOP un babası ya bu yüzden.

Sayfa 38/1004 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •