Originally Posted by
.bozoklu.
enflasyon oranında internet üçretlerine zam verilseydi bu rezalet olmazdı.iletişime enflasyonun altında zam yapılması bu kurumların artık şiyasallaştığının bir delilidir karlılıkta kısırlaştırılıyorlar
çok doğru.doların 3 liradan başlayan ilk rallisinden beri sürekli enflasyonu düşük göstermek için belli şeylerin fiyatları baskılanıyor.kısmen akaryakıt , elektirik, un , gıda , iletişim gibi. koskoca devlet hülle yapıyor yıllardır.bunun en büyük faturasıda ücretli çalışan garibanlara ve bu tür şirketlere çıkıyor.maaşımın dolar bazlı yüzde 40 eridiğini hesaplıyorum...bu erime herkes için geçerli.asgari ücrette dolar olarak çinin bile altına düştük.bangladeşle felan yarışıyoruz şu sıralar...
ANCAK....fiyatın böyle eşşek gibi çakılıp kalmasının bilançoyla zerre alakası yok.bu şirket kar rekorları kırdığı bilançolardada zerre tepki vermemişti..
attılar ortaya bi laf . varlık fonuyla görüşüyoruz....işi bitirdiler...olumlu yada olumsuz hiçbir devamı yok aylardır...
ben bu işin sonucunun olumlu olacağını düşünüyorum.eğer olumsuz olsaydı şimdiye hisseyi 30 liraya çıkarıp millete çakmışlardı...elbetteki içerden haber alıpta hisseye yön verenler var...
ben kendi adıma bekleyip göreceğim...
ayrıca şu bilançoyla ilgili söylenelerede zerre inanmıyorum..ne olduda düşük gelecek gelir.yoksa tarife fiyatlarımı düştüde haberimiz yok.mantıklı bi açıklama yapan yok.hep sallamasyon tahminler..daha önce görmüştük sallamasyon tahminleri...
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Yer İmleri