Sayfa 38/1009 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu arada iktidar değişikliği oldu diyelim. Şu ortamda çalışan ve emekliye nasıl bir iyileştirme yapabilir ki. Bu iş hortumları kapatmayla bitecek gibi değil. Eğer tam hazırlıklı büyük bir plan varsa bilmiyorum ama olsa bile onun içinde deprem yoktu.
    Benim inancim, CHP gelirse, emekli ayliklari asgari ucretin uzerine cikacagi yonunde.

Yuksek enflasyon ve deprem ne sekilde etkiler gorecegiz.

Yine de en buyuk beklentim, kendini satmis, hakim ve savcilarin tepelenmesi.

Adalet saglanmadikca hic bir sey duzelmez.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Bence başka söze gerek yok.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Benim inancim, CHP gelirse, emekli ayliklari asgari ucretin uzerine cikacagi yonunde.

Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Bence başka söze gerek yok.

Adalet hiç bir dönem tam olarak ( sözlük anlamıyla ) sağlanamaz. Ceza kanununda bile , suç işleyen yakınını korumak, saklamak vb. şeyler normal sayılıyor. Yani beğenmediğimiz Almanya da baba, oğlunu veya çocuk ana- babasını ihbar ediyor. Adamlar eğitimle mi, toplumsal ahlakla mı her nasılsa sistemi oturtmuş. Biz ise söz de atasözü olarak bile çocukları şiddete, suça, ahlaksızlığa itiyoruz. Askerde bile hiç unutamadığım çok yadırgadığım bir şarkı vardı '' Baldız balkonda yatar , kabak gibi ....'' diye. Ne kadar çirkin.

Ülkenin mevcut demogratif yapısıyla ve bozulmuş eğitim sistemiyle hiç bir şekilde düzeltilemeyeceğini düşünüyorum. Ancak , tarih okudukça çok kez dağılmış bu milletin büyük savaşlar, yıkımlar, göçlerden sonra mezhepsel, ırksal, bölgesel vb. bölünmeler yaşayarak katışıksız toplum olduklarında toparlandıklarını görüyoruz. Haliyle bu durumda mümkün olamayacağına göre kırk haramiler gibi tutan tuttuğunu öpecek. Safari belgesellerinde olduğu gibi güçlüler ayakta kalacak.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Deniz hocam bu sene geçen yılın enflasyonunu geçeriz diyor. TÜİK aynı haltı yerse heval kardeşim emeklinin durumu iyice berbat olacak.
    Emekçinin ekmeğini sofrasından TÜİK çaldı...Bunlar devam ederse çalmaya devam edecekler...

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Çalışan ve emekli nin TÜİK tarafından gasp edilen hakkı en az %100. Bu paranin gittiği yer trol yandaş ve hortumcu. Şimdi devlet çalışan ve emeklinin çalınan hakkını verebilir mi akp sonrası bilmediğimiz kısmı da koyarsak 10 sene sürer. Çok acil yolsuzlukla mücadele mahkemeleri kurup bir an önce bunu tahsil etmek lazım kuruşuna kadar.

6. Seçimden sonra yurtdışına kaçan parsyi kaçıranlara karşı mit ve illegal örgütlerle operasyon yapmak lazım ya canını ya malını birini almak lazım topluca.

Benim söylediğime gelmişsin
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ege'de yaşayanlar çok avantajlı. Oradaki yetişenler antikansorojen bitkiler. Bence Türkiye nin cenneti ege. Bizde ana bana yurdu çölde ağaç gölgesi bulduk mu bayram ederiz orayı Cennet gibi görürüz.
    Benim baba köyü ( belde idi mahalleye dönüştü) aslında yaşam için ideal. Yemyeşil. Ağaçlardan evler gözükmüyor gibi. Zaten çevre ormanlik( çam) Temiz hava . Ama bende bahçe işleri yapacak yetenek yok. Çocukluğumda mahallemizde bahçıvanda çalıştım pazarda sebze sattım ama!!!

Sayfa 38/1009 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •