Sayfa 380/637 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Yurtdışı yatırımda şu vergi olayı büyük kıskaç. qnbfi.com dışında uygun alt limitle işlem kurum yok.
    Çeşitlilik kesin olmalı..Dow jones ve nasdaq düşüşlerinde amerika hisse senedi yatırım fonları alternatif olabilir.
    Gönlümden geçen doğrudan şirket ortaklığıyla uzun vade USD temettüsü almak.
    Araştırmaya devam...
    Yurtdışı hisse senedi komisyon oranları fazla Usa için alım 25 dolar satım için 25 dolar Norveç hisseleri için ise alım 800 kron ve satım için 800 kron trade bu şartlarda imkansız işbankasında
    Norveç orkla ve Usa da at&t bir miktar aldım %5 _6 kâr var ama totalda zarar
    Temettü için alıp unutacağım yılda birkez belli miktarda almayı düşünüyorum
    Temettü geliri için yanlış hatırlamıyorsam 2017 yılı için 1700 Tl ye kadar satış karı ise 24000 Tl ye kadar Türkiyede vergi ödenmiyor çifte vergilendirme işleminde

#siriusvarlikfonu #i21kiracc siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr ytd...

2.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Yurtdışı yatırımda şu vergi olayı büyük kıskaç. qnbfi.com dışında uygun alt limitle işlem kurum yok.
    Çeşitlilik kesin olmalı..Dow jones ve nasdaq düşüşlerinde amerika hisse senedi yatırım fonları alternatif olabilir.
    Gönlümden geçen doğrudan şirket ortaklığıyla uzun vade USD temettüsü almak.
    Araştırmaya devam...
    Bu işlem başı 25$ vb ücretlerden kaçınabilmek adına fonları sormuştum aslında.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Bu işlem başı 25$ vb ücretlerden kaçınabilmek adına fonları sormuştum aslında.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Anlıyorum. Aşırı yüksek. Şuan için bizdeki yabancı fonlar makul gözüküyor.(Yönetim ücretleri de önemli)
    Beğendiğiniz fonlar varsa yazabilirsiniz...Türkiyede yabancı menkule kıymete dayalı fon sayısı gerçi az
    ak-ykb-gedik-iş porföyde var sadece.
    syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Anlıyorum. Aşırı yüksek. Şuan için bizdeki yabancı fonlar makul gözüküyor.(Yönetim ücretleri de önemli)
    Beğendiğiniz fonlar varsa yazabilirsiniz...Türkiyede yabancı menkule kıymete dayalı fon sayısı gerçi az
    ak-ykb-gedik-iş porföyde var sadece.
    syg.

Garanti'de de vardı sanki ancak henüz detaylı performans inceleme fırsatım olmadı malesef.

5. Temel analiz konusunda bir soru sormak istiyorum, yorumlayabilecek varsa sevinirim. Özellikle Sn. Cautionary ve Sn. Dudu.

İki şirket düşünelim; bir tanesinin özkaynak karlılığı yüksekken(40%) faaliyet karlılığı ve kar marjı 5-6% seviyelerinde. Diğerinin de özkaynak karlılığı yükseliş trendi içerisinde ve diğer şirkete göre nispeten düşükken(25-30% seviyesinde) faaliyet karlılığı ve kar marjı 20% seviyelerinde.

Bu durumu iki şirketi karşılaştırırken nasıl yorumlarsınız veya bu durum iki şirket hakkında bize bir şeyler söyler mi?

Teşekkürler.

6. Ekonomist 2018 şubat sayısında aracı kurumlar tarafından en çok önerilen 8 hisse ve hisselerin kısa özeti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by butlan Yazıyı Oku

Ekonomist 2018 şubat sayısında aracı kurumlar tarafından en çok önerilen 8 hisse ve hisselerin kısa özeti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    SAHOL 2018 favorim ... 6 aydır kademeli stokluyoruz ... Pegasus hedefe yakın kımıldadığında devredecem

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

8. ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Gram altın almakla altın fonu almak arasında bir fark yoktur diyebiliriz o zaman yanlış anlamadıysam..

Peki, bu fon gelişmekte olan ülkelerin borsalarında işlem yapan bir hisse senedi fonuysa mesela bunun için ne düşünürsünüz? Yine çeşitlendirme yapmak ve sistematik riski azaltmak maksatlı.

Teşekkürler.
    Bende var aylık azar azar alıyorum yapıkredi abd teknoloji fonu ile akbank avrupa hisseleri, şimdilik memnunum

ama vergi muhabettini bilmiyorum umarım sadece%2,5-3lük fon gideri kesilir. Akbanktaki fonda yatırımcı sayısı 600 küsür baya talep az umarım vergiden patlamayız

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Son düzenleme : oguzvortex19; 24-02-2018 saat: 23:54.

Sayfa 380/637 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •