Sayfa 380/1200 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by mojetbit34 Yazıyı Oku
    freksy yine makara yapıyon gözüm üzerinde

Adamin hayati makara

Ama guzel insan.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Adamin hayati makara

Ama guzel insan.
    evet sacro üstad doğru bide sağlam bakma sen onun ele dümen yaptığına bi çok tahtayı çiziktirir altını üstüne getirir ama mütafazi liği süper bana lolo yapıyo emme yimezler
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Adamin hayati makara

Ama guzel insan.

"Baki kalan gokkubbede, bir hos sada imis"

Ne kadar cok kazanirsaniz kazanin, eninde sonunda bir pamuk tikaci ile paketlenmeyecekmi herkes? O zaman arkamizda guzel isler, dostluklar ve bizim icin dua edecek birilerini birakmak lazim. Rizk, zaten Cenab-i Hak'kin garantisi altinda degil mi....

Vesselam,

freesky

DFolmaz Guest
     Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    http://www.sekeryatirim.com.tr/ sacro bey vermişti.uye olup webchart varmıs ,onu kullanmak için.deneyin.bende deneyecegim cunku.internet exlorerda calsıyormsu sadece.
    Buna baktım evet sadece internet Explorer ama linux kullandigimdan ben bu nane yok malesef.... Ama sağol yinede eğer linux üzerine yukleyebilirsem deneyeceğim...

dual

5. tavhl 11,17 den almıştım....... Sacrosanct'ın şu anki rakkamlardan , orta vadede artı %50 gibi bir rakkamı ön görmesine sewindim.
    Aselsan+orge+krdmd+cemtas dewam ; bakalım artık hayırlısı.

Nasipten öte köy yok.......
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    "Baki kalan gokkubbede, bir hos sada imis"

Ne kadar cok kazanirsaniz kazanin, eninde sonunda bir pamuk tikaci ile paketlenmeyecekmi herkes? O zaman arkamizda guzel isler, dostluklar ve bizim icin dua edecek birilerini birakmak lazim. Rizk, zaten Cenab-i Hak'kin garantisi altinda degil mi....

Vesselam,

freesky
    aynen.

Alıntı Originally Posted by beetlejuice Yazıyı Oku
    tavhl 11,17 den almıştım....... Sacrosanct'ın şu anki rakkamlardan , orta vadede artı %50 gibi bir rakkamı ön görmesine sewindim.
    Aselsan+orge+krdmd+cemtas dewam ; bakalım artık hayırlısı.

Nasipten öte köy yok.......
    tebrik ediyorum.

bol kazançlar.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7. Sn sacro uzun zamandır borsa dayım hlgyo isgyo gbi karlı dd ucuz projeleri olan temettusu olan şirketler neden artmaz

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Sn sacro uzun zamandır borsa dayım hlgyo isgyo gbi karlı dd ucuz projeleri olan temettusu olan şirketler neden artmaz

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hlgyo halka arz olurken içindeki beklenti. beklenti gerçekleşmeden gerçekleşmiş gibi arz oldu.

Yani içinde bulundurduğu beklenti aslında gerçekten fiyatın içindeydi. Ondan yıllardır yükselmiyor.

isgyo farklı. is bankasının diğer kağıtlarına bakın. isfin, isyat gibi. Bunların hepsinin trendi aynıdır. yani ne yaparsan yap bu hep böyledir.

Borsalar dibe giderken sağlamdırlar. hayatta portföyün erimez. ama rallyde ölümdürler.

Onlardan ektra bişey beklemek hayalcilik olur.

Bu hisselere şöyle yatırım yapılmalı bana göre.

Mesela bireysel emekliliğe aylık 150 yatıracağına bunlardan aylık 150 liralık alacaksın. uzun vadede kazanırsın hemde hisse yatırımı yapmış olursun. Hemde sağlam temettü alırsın.

Görüşüm bu.

Sayfa 380/1200 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •