Sayfa 381/1000 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Benim iki yakınım bu konuda çok haksız ceza aldı. Biri devlet memuru. Annesi şizofren bunu dövüyor karokola gidiyor beni dövdüler diye şikayet ediyor bu çocuk elini bile kaldırmış değil ceza alıyor nerdeyse memuriyet bitecek, babası bunun kadar şanslı değil o hapis cezası alıp yatıyor bu ikisi de anne yada eşten uzak hayat yaşıyor. Diğer yakınımın kız çocuğu psikolojik olarak rahatsız ikinci kattan kendini atıyor evden sürekli kaçıyor annesini dövüyor. Buna engel olmak isteyen abisi (polis abisi) iki kez uyarı ve ceza alıyor oda memuriyeti bitecek derecede korkuyor. Tedavi merkezi den de kaçıyor. Hiç bir şey buna engel yada tedavi etmiyor. Ama kanunlar çerçevesinde ailesi sürekli ceza alıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by asdek Yazıyı Oku
    Sayın Ayasofya
    Ayrıcalıklısınız galiba.
    Hakkınızdaki yorumumu sildiler.
    Bu forum da kendine Müslüman.
    Dalga geçmeyin insanlarla...
    Hayır, forumda herkes eşit.
    Ve üyelerin biribirine "okuduğunu anlamayan embesil, ahlaksız, vb" demesi kurallara aykırı.

Forumumuza hoşgeldiniz.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim iki yakınım bu konuda çok haksız ceza aldı. Biri devlet memuru. Annesi şizofren bunu dövüyor karokola gidiyor beni dövdüler diye şikayet ediyor bu çocuk elini bile kaldırmış değil ceza alıyor nerdeyse memuriyet bitecek, babası bunun kadar şanslı değil o hapis cezası alıp yatıyor bu ikisi de anne yada eşten uzak hayat yaşıyor. Diğer yakınımın kız çocuğu psikolojik olarak rahatsız ikinci kattan kendini atıyor evden sürekli kaçıyor annesini dövüyor. Buna engel olmak isteyen abisi (polis abisi) iki kez uyarı ve ceza alıyor oda memuriyeti bitecek derecede korkuyor. Tedavi merkezi den de kaçıyor. Hiç bir şey buna engel yada tedavi etmiyor. Ama kanunlar çerçevesinde ailesi sürekli ceza alıyor.
    Sayın Ayasofya
    Yanlışlardan örnek olmaz.
    Devlet olarak tarafsanız, sistemin yanlışlarını önleyecek kontrol mekanizmasını kurmak göreviniz.
    Kurmuyorsanız, yanlış o kanunda değil uygulama hatalarındadır. Verdiğiniz örnekler anlamsız ve gereksiz.

Sn. Kartalcı53 devleti kotulemeyin diyorsun da bu devleti sevk ve idare eden kişinin zihniyetinin çıktıkları maalesef bunlar. Aferin çok güzel merkez bankası başkanlarıni görevden alıyor atama yapıyor kendi çalıyor kendi oynuyor suçlusu ise dij güçler cehape vs.. sonuç olarak durumla bom b.k kime şeyedmeli acaba.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Hayır, forumda herkes eşit.
    Ve üyelerin biribirine "okuduğunu anlamayan embesil, ahlaksız, vb" demesi kurallara aykırı.

Forumumuza hoşgeldiniz.
    Buna yazacak cok sey var, ama uzatmamak adina yazmiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by asdek Yazıyı Oku
    Sayın Ayasofya
    Ayrıcalıklısınız galiba.
    Hakkınızdaki yorumumu sildiler.
    Bu forum da kendine Müslüman.
    Dalga geçmeyin insanlarla...
    Hiç de öyle değil. Ben bu konuda eksiklik yada yanlışlık görüyorum. Bu konuda tıpta ki uzmanlık eğitimi gibi bir yargı üyeleri eğitimden geçmeli. Bunlar tıpta ki uygulama gibi gece nöbeti biçimi dahil bu psikolojik merkezlerde, karakollarda vs eğitim almalı. Sonra bu yargıda hakim yada savcı olarak görev almalı. Kitapta yazan ile üstün körü eğitimle bu şekilde olmaz. İki örnek verdim iki aileyi bireyleri perişan eden.

7.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    okudun mu sen bu istanbul sözleşmesini..
    madem bu kadar önemli bu sözleşme ingiltere niye imzalamamış..
    her gördüğünüze sosyal medyada rüzgar nereden eserse oraya doğru yelkenleri açmaktan vazgecelim artık..
    Adam konuya boyle girip, basliyor, Sn.Djoz.

Takip ediyormusunuz ?

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Şu an 6284 sayılı yasada kadın herhangi bir delil vs göstermeden karşısındaki hakkında tedbir (uzaklaştırma ) kararı alabiliyor , bu karara itiraz etsen bile kaldırılmıyor çünkü yasa delil aramıyor amaç korumak gelip başvurduysa kararı veriyor .. Yanı İstanbul sözleşmesindeki o beğenmediğiniz konular 6284 sayılı yasamızda mevcut .
    o da kalkacak , o kanunun dayanağı o dandik sözleşme..
    2001 / 2011
    2012 / 2021
    kadın cinayetleri istatistiklerine bi bakarsan , nasıl bi fayda sağlamış görürsün..
    babamın çırağı yaklaşık 25 yıldır nafaka ödüyor eski karısına ve yeni nikah kıymıyor , imam nikahlı yaşıyor..
    boşanmayı kolaylaştır , eşe nafakayı kaldır bak bakalım cat diye kesiliyor mu kadın cinayetleri..
    o garabet yasa da kalkacak , nafaka olayı da..
    evlilik nasıl kolaysa boşanmada kolaylaşacak , herkese adaletli olacak mahkemeler , kadınlar eşitlik değil ayrıcalık istiyor ; bundan vazgeçilecek, sözleşme falan korumaz kimseyi , adalet ve eğitim korur..
    savunduğun şeyin temeli olsun beraber savunalım.
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 381/1000 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •