Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 381/950 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Viop LVll

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Dedikte o zaman grafik önümüzde idi, şimdi başında değilim, grafik yok... tahta yok
    Tahta gözümün önünde değilse işlem yapmam ben
    Kısmet...
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin durum vahim, garaoğlanlar yakalamış.
    Kalınbarsak kontrolü dedilerse bilki şemsiyeyi monteliyecekler.
    Hiç karşı koyma, sakince eğil, ilk başta biraz acı duyarsın sonra alışırsın şemsiyeyle dolaşmaya
    Pusu kurdum elimdeki şemsiyeyi palaya sapladım gözleri yaşardı delice bir hareket yapabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Pusu kurdum elimdeki şemsiyeyi palaya sapladım gözleri yaşardı delice bir hareket yapabilir.
    Puahahahhahsh
    En tehlikeli olanı yabmışın, hiç arkana bakmadan topukla kaç ordan, yakalanırsan bu sefer duble şemsiye saplar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    volatilite o biçim. trade içün spottan hisse emmektense varantta calllarım. 27 dane hisse var. seç beğen
    Aklın yolu bir
    Ta amerikadan dayuda geldi
    Vop yapın trilyoner olursunuz

5. israil soykırımına karşı dünyada yükselebilen tek reel tepki- yemen kızıldeniz girişini fiili olarak kapattı ticaret gemilerine, dünya ticaretinin altıda biri buradan geçiyor, maersk cpa-cgm costco falan en büyük gemi taşımacıları artık ümit burnundan dolaşmak zorunda, navlun arttı mal fiyatları ve petrol de yükseliş eğilimine girdi.. abd bir operasyon hazırlığında yemenlilere karşı bi koalisyon topladı ama suud ve emirlikler katılmadı bu askeri pakta.. adını da "serveti koruma" operasyonu olarak koymuşlar.. iş ciddiye bindi çünkü petrol fiyatlarını düşüremezlerse demokratlar 10 ay sonraki seçimi asla kazanamazmış

haydi yemen o milyar dolarlık savaş gemilerinden ikisini batır da orrrsp çoocukllarının nasıl rezil olduklarını görelim

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    israil soykırımına karşı dünyada yükselebilen tek reel tepki- yemen kızıldeniz girişini fiili olarak kapattı ticaret gemilerine, dünya ticaretinin altıda biri buradan geçiyor, maersk cpa-cgm costco falan en büyük gemi taşımacıları artık ümit burnundan dolaşmak zorunda, navlun arttı mal fiyatları ve petrol de yükseliş eğilimine girdi.. abd bir operasyon hazırlığında yemenlilere karşı bi koalisyon topladı ama suud ve emirlikler katılmadı bu askeri pakta.. adını da "serveti koruma" operasyonu olarak koymuşlar.. iş ciddiye bindi çünkü petrol fiyatlarını düşüremezlerse demokratlar 10 ay sonraki seçimi asla kazanamazmış

haydi yemen o milyar dolarlık savaş gemilerinden ikisini batır da orrrsp çoocukllarının nasıl rezil olduklarını görelim
    Suud ları sevmem...nazarımda abd ye satılmı bir yönetim var...ama husiler öyle değil, şii filan ama delikanlı adamlar...suud ların soy kırım çabalarına rağmen pes etmediler...bence müslüman dünyann yüz akı oldular..gerçi bunlar da iranın uzantısı filan ama, neyse ne, adam gibi bir tepki ortaya koydular sonuçta.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Suud ları sevmem...nazarımda abd ye satılmı bir yönetim var...ama husiler öyle değil, şii filan ama delikanlı adamlar...suud ların soy kırım çabalarına rağmen pes etmediler...bence müslüman dünyann yüz akı oldular..gerçi bunlar da iranın uzantısı filan ama, neyse ne, adam gibi bir tepki ortaya koydular sonuçta.
    ellerinde nasıl silahlar olduğu tam bilinmiyor, 1500 km öteden israile füze yolluyabiliyor, kamikaze ihalar vs.. iç savaş 6 sene sürdü, suud ve bae yıllarca bombaladı, aç bıraktı susuz bıraktı, pes ettiremediler.. en son kuzeydeki aramco rafinerisini vurdular, patriotlar engelleyemedi, ondan sonra bıraktı savaşmayı suud ve emirlikler.. pentagon şimdi diyor ki, normandiya tipi askeri çıkartma yapalım.. inşallah denerler de, görürler ebelerininkini

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ellerinde nasıl silahlar olduğu tam bilinmiyor, 1500 km öteden israile füze yolluyabiliyor, kamikaze ihalar vs.. iç savaş 6 sene sürdü, suud ve bae yıllarca bombaladı, aç bıraktı susuz bıraktı, pes ettiremediler.. en son kuzeydeki aramco rafinerisini vurdular, patriotlar engelleyemedi, ondan sonra bıraktı savaşmayı suud ve emirlikler.. pentagon şimdi diyor ki, normandiya tipi askeri çıkartma yapalım.. inşallah denerler de, görürler ebelerininkini
    valla tarihin en büyük fiyaskolarından biri olabilir abd için...bu iş irak ı işgal etmeye benzemez...dediğin gibi adamlar zaten ölümle oyuncak gibi oynuyor...coni de o göt yoktur, kıymetlidir götü...saldırıları azaltsınla diye kendilerince tehdit etmeye çalışıyorlar...yoksa hiç sanmam öyle bir işe girişeceklerini.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 381/950 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •