-
Uzun vade düşünmeyen bu hisseyi almasın kısa vadede insanı üzer ama uzun vadede tam yatırımlık ve temettü hissesi
-
Bugun depo fullendi hadi bakem yarın 11.50 üstü
-
Bugunde yatay düştüğü yerden kalkamayan adi kağıt neyse hergün trade ettiğimiz kağıdın kağıtlardan kazandıklarımızı buradan da alıyorum maliyet 0 sıfıra geliyor sağolsun ENAYİ sipeğimiz 😂 9-10 gündür hergün düşüyor yada yatay kapattırıyor yarın 11.70-12 ye hareket edecekmi görecez makas gittikçe daralıyor bilanço zamanıda iyice yaklaşıyor 130-140 milyon arası kar bekliyorum bu seviyede gelirse inşaat sektöründeki daralmadan etkilenmemiş diyecem ve çimento sektörünün en iyilerinden birisi diyeceğim ama 140 üzeri kar gelirse enayi sipeğimiz ne yapacak merak ediyorum çoğu çimento şirketleri 2019 da zarar ederken nuhumuz kar etti demekki doğru yerdeyiz güneş balçıkla sıvanmaz ENAYİ SİPEĞİMİZ 😉
-
Konya çimento 2019 yılı dönem karı 2.038.080 TL. Yorumsuz.
Bursa çimento 2019 yılı dönem net zararı 15.260.617 TL
Son düzenleme : emre444; 14-02-2020 saat: 21:30.
-
Çimento sektörünün ihracatı Ocak ayında % 49,3 arttı.
-
2019 kârları açıklansın bakalım Nuh un karı diğer çimentoların kaç tanesinin karına eşit olacak.
-
Eylul sonu 114 idi.
Bu donem 30-35 kâr çıkabilir inşallah.
Toplam 145 -150 arası olabilir umudundayım.
-
Çimentoların kralı ama hisseyi ortalık etmişler yıllardır.rezil olmuş.birşeyler yavaş yavaş değişiyor ama.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri