-
yeni yilda kipanin yuzumuzu guldurmesi dilegiyle
)
olasi bi senaryo cizeyim;
kipa yonetim kurulu toplandi ve kottan cikma karari alindi ve migros 98 alamadi..
boyle bi durumda 2.56 dan hisse adetimizi hesaplayip para yatirmayacaklar.. gerekli degerlemeleri yapip bizim kipalari migros hissesi olarak mi degistirecekler.. oyle olursa oran 2.56 uzerinden mi olur asagi yukari 10 da 1 gibi bi oranla migros mu verirler...
bu islemler ne kadar zaman alir..
-
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 
:
-
-
-
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
yarın son gün
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
bir halt olacağı yok.
-
Herkese İyi bir 2018 yıl diliyorum.
Kendimce 2018 de ilk kararım.
Hedef fiyatıma gelmeden Kipa hisselerimi satmamak oldu.
Kipa %98 olsun beni çıkarsın. Sorun değil.
Ben kendi isteğimle hisselerimi satarak ayrılmayı düşünmüyorum.
Bunlar kendi görüş ve düşüncelerimdir. Asla Yatırım tavsiyesi degildir.
-
Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığına,
Hissedarı olduğum Kipa Ticaret A.Ş’ nin 28.12.2017 tarihinde KAP ta yayınlanan "Maddi duran varlık satışı" haberinde bahsi geçen gayrimenkul Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından 60.300.000 TL +KDV olarak değerlendirilmiş olup sözü geçen gayri menkul 110.000.000,00-TL+KDV satılmıştır.
Satınlan mülkün bulunduğu ilde 2017 yılında inşaat sektörüne olumlu etkide bulunacak bir gelişme yaşanmadığı halde değerlemenin gerçek piyasa fiyatlarıyla yakından uzaktan ilgisi olmayacak bir şekilde yapıldığı görülmektedir.
Kipa Ticaret A.Ş kendi sektöründe borsada işlem gören yada görmeyen hiçbir şirkette olmayan çok fazla gayri menkule sahiptir.
Bu mülklerin toplam değerlemelerinin sonucu şirketin piyasa değerini çok ciddi şekilde etkilemektedir.Bu sebten yatırımcıların kararını dolaylı olmadan öncelikli olarak etkilemektedir.
SONUÇ ve İSTEM
Bilgi Bazlı Piyasa Dolandırıcılığı (SPKn md. 107/2)
Seri VIII, No: 35 sayılı Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesi
SPKn’nun 1 inci maddesinde yer verildiği üzere “sermaye piyasasının güvenilir, şeffaf,
etkin, istikrarlı, adil ve rekabetçi bir ortamda işleyişinin ve gelişmesinin sağlanması,
yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunması için sermaye piyasasının düzenlenmesi ve
denetlenmesidir.”
Bu ilke ve mevzuatların çerçevesinde ayrıca ilgili mevzuatlarıca,
%82 gibi çok yüksek oranda hatalı değerlendirme yaparak yatırımcı ve şirketin ticari değerine gölge düşüren Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. nin
Mevzuattta ilgili amir hükümlerce uygun görüldüğü takdirde,adı geçen değerleme şirketinin
1 Lisans veya yetki belgelerinin iptaline
2 Sunmuş olduğu değerleme hizmeti karşılığında almış olduğu ücretin tamamının gecikme faizi iadesine
3 Kipa Ticaret A.Ş’ nin elinde değerini birinci dereceden değişterecek çok sayıda mülk olduğu için yeniden en az iki yetkili şirket tarafından SPK tarafından atanarak yeniden piyasa gerçekleriyle örtüşecek şekilde değerlemeye gidilmesine
Gereğini yapılmasını rica ederim.
-
Ey migros hadi gel al alabiliyorsan elimdekileri...dibine kadar gider bu is!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri