Sayfa 383/655 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    faiz kararı önemli bir karar, aselsan için şunu söylemiştim, şayet bir swap haberi gelirse ve aselsan %4-5 yükselirse alınır, çünkü nakit dengesi düzeleceğine işaret eder. Yani bir ürün yükseldi diye satmak yada düştü diye almak sonuç vermez. faiz kararı çok taze bir karar, bugün gelen azda olsa rasyo değişimi de yön için güzel bir karar. Çünkü 3-4 gün önce biz faizin sebep enflasyonun sonuç olduğunu biliyorduk, şimdi ekonomiden sorumlu içişleri bakanımız enflasyonun sebep olduğunu gösterdi, sanırım yarında söyler. belkide ekonomiyi miiil eğitim bakanlığına devir ederler, buda daha güzel bir şey olur.
    Sevgili Kizildag,

Eger kizmazsan, bir sey soyleyecegim, bu THYAO ve ASELS'dan uzak dur, Varlik Fonu kimin iyice bir dusun.

2.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    arkadaş ne güzel çizmiş...

bende çiziyorum..

ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sevgili Kizildag,

Eger kizmazsan, bir sey soyleyecegim, bu THYAO ve ASELS'dan uzak dur, Varlik Fonu kimin iyice bir dusun.
    sayın Tınaz, şimdilik Akbank ful devam ediyor, Aselsan da nakit sorunu var, ama THY varlık fonunda olsa da oradan başka şeyler gelebilir. Para olmadığında insanın gözü hiç bir şey görmez, satar geçer.

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. Garanti bankasında da benzer durum var, ama şimdilik en iyi yabancı alımı akbank üzerinde görünüyor. Faiz artırımında süpriz yapan ekonomi liderleri, dolar nedeni ile beklediğini bulamadı ama bugün belki daha somut açıklamalar bankacılık sektörünü pozitif etkileyebilir. Akbank için 5 altında 2-3 saatlik kapanış bende stop yeridir. Ama akbank bekleme hikayem başka. Sat al yada al sat yapmadan olmaz. Şayet 5,11 üstüne çıkarsa bir 5,40 ihtimali var. Ama sanki carfur gibi 2-3 ay önceden olta attık, biz carfuru aldığımızda 7,3 du 7,20 den zor sattık kaçtık, şimdi 30 lira olmuş. Akbank da sessizce bu 2-3 ayın gecmesini beklemem lazım. Aşağıda bir ikinci 4,80 dip tehlikesi var mı, evet var. Oraya gitme garantisi olmasa da var.

7. Ekim ayının Eylülden çok daha iyi olacağını söylemedi, bu benim için oldukça büyük bir kriter, biraz daha gerçekleri gören kabullenen bir konuşma vardı.

8. ekonomik tedbirler alıp reformlarla ekonomiye ivme veremeyen bunu beceremiyen ekonomi yönetimi dövizdeki yükselişi önlemek için bankalara aktif rasyo ADIYLE saçma bir formülasyon dayatarak işin üstesinden geleceğini umarak bulanık suda balık avlamaya ve TÜRK LİRASI VARLIKLIKLARA KARŞI AMANSIZ BİR SAVAŞA DEVAM EDİYOR.BU savaş tam anlamıyla evanjelist amerikan yönetiminin Türkiye üzerindeki hedefidir.BÖYLECE DÖVİZ YUKARIYA giderken tl varlıkları yerlerde sürünüyor.en ucuz tl varlıkları oluyor.tarihi dip seviyelerde.sonrada uçuyoruz diye naralar atılıyor(!).ekonomi yönetimine güven bitik durumda.ekonomi yönetimi dümeni kırılmış bir gemi gibi sağa sola yalpalıyor ve her vuruşta halkın ekmeği küçülüyor. bahane hazır DIŞ GÜÇLER.....YURT DIŞINDA ÜRETİLEN BİR MALI ALAN KİŞİLER ZENGİN OLDU.alamayan gariban küçülmeye devam ediyor....bir ay önce sıfır araba alan bir kişi yüzde 100 parasını katlamıştı.. bunun gibi.ALLAH SONUMUZU hayır eylesin EKONOMİ YÖNETİMİNİ BAŞTA BDDK yı İSLAH ETSİN
    Son düzenleme : .bozoklu.; 29-09-2020 saat: 13:00.

Sayfa 383/655 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •