Sayfa 384/1000 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    geçen çıktı ekranlara birisi adalet istiorum adalet adalet adaletttt diye kafa ütüledi ya , aynı olay bu..
    kanun koyucu bu cinayetlerin nedenini bulsun , adam hapçı uyuşturucu bağımlısı veya müptezel değilse durduk yere kimseyi kesmez , doğramaz..
    doğanın işleyişine aykırı bu olay..
    olaya kadın penceresinden değil sanık veya suçlu penceresinden bakarak çözersin bu işleri..
    yasa dediğin tek taraflı olmaz , yasalar herkese adaletli olur ve uygulanırsa sıkıntı kalmaz..
    ben şimdi burda sorsam lgbt nedir bilen aranızda var mı diye çoğu kişi bilmez..
    lgbt nedir yahu biri bana anlatsın..
    yaygara koparanlar başta lgbt sonra feminenler sonrada tasması takılmış meriçler..
    Sayın savasc
    Size son mesajım bu.
    Son satırınız dehşet verici bir korku yazarının finali gibi. Çok şey anlatıyor.
    Ama anladım ki size karşı yaygara koparmak bile yeterli gelmez.
    Siz ağlamayı, imdat demeyi bile duymazsınız. Anlamazsınız. "Bana ne deyip geçeceğiniz" anlaşıldı benim için.
    Siz yolunuzda devam edin.

l ezbiyen
    g ay
    b iseksüel
    t rans
    gidip google a bakmayın , ben yazıvereyim..

adaletin 4 atlısı..
    değişecek kardeşim , 6284 de , medeni hukukta , hepsi değişecek , çözüm istiyorsan çözmek kolay..
    ben sorumu sorup çekileyim ,
    sözleşme iptal olmasın diyenler neden iptal olmamasını istiyor , onu öğrenelim biz de..
    hadi iyi pazarlar..
    dolar 7.70 e tığ bar atabilir..
    altın 430 a,
    euro 9.10..
    ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Governor Şahap Kavcıoğlu’s Written Statement

21 March 2021

Under the duties and powers laid down by law, the Central Bank of the Republic of Turkey will continue to use the monetary policy tools effectively in line with its main objective of achieving a permanent fall in inflation.

The decline in inflation will foster macroeconomic stability through the fall in country risk premiums and a permanent improvement in financing costs, and will contribute to the development of conditions essential for sustainable growth that will enhance investment, production, exports and employment.

Accordingly, Monetary Policy Committee Meetings will be held as previously scheduled and announced to the public. In line with the transparency and predictability principles in policies, communication channels will be used effectively to address all the stakeholders.

Governor Şahap Kavcıoğlu’s Written Statement

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...ANO2021-Baskan

bence yeni TCMB başkanına piyasa hiç iyi bakmayacak...
    olan vatandaşa olacak....
    umarım ben yanılırım..

4.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    pozitif ayrımcılık sadece çocuklara olur..
    yahu boşanmışsın , eski karına nafaka ödüyorsun kadın nafaka almak için yeniden nikah kıymıyor ve başka bi erkekle yaşıyor ve sen bunları finanse ediyorsun..
    şaka gibi mk ya..
    geçen bi yerde okudum , adama karısı mesaj atıyor what s app yoluyla , kendi özgür iradesi ıle, seni şununla aldatıyorum diye..
    fotolu motolu..
    adam mahkemeye sunuyor bunları, kadın tutuyor bu istanbul sözleşmesine aykırı , kârı koca arası mesajlar delil kabul edilemez diyor ve hakim bu delilleri reddediyor..

yahu suistimale çok açık olan bir kanun bu, korumaz diyorum istatistik yalan söylemez..
    adalet ve eğitim harici çözemezsin bunu..!
    kadın üstün varlık değildir ,korunmaya muhtacta değildir..çocuklar harici kimse korunmaya muhtaç değildir..
    Aynen katiliyorum.
    Lise ogrencisi kiz, dusuk not aldığı için öğretmenim beni taciz etti diyor. Kadının beyanı esas alındığı için öğretmen hemen açığa alınıyor. Adamın aile hayatı, kariyeri, herşeyi bitiyor. Yada kızına eve geç geldiği için kızan baba aylarca uzaklaştırma alıyor. Bu kadar basit olmamalı.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Doganin isleyisine aykiri diyor hala.

Sen once Kadin'in ustun yaratildigini kabul edeceksin.

Kadin eger lutfederse verir kendini, baslik odedin, dunya altin aldin, nikahlandin, tum bunlar sana kadina tecavuz etme hakki vermiyor.

Aslinda cogunun karsi durdugu konu bu.

Alt tarafi kadin..! diyor, *** olanin dini olmaz diyor, surekli kadini asagiliyor.

Kanun ile uygulamayi ayiramiyor.

Evde kimse yok, sen ve kadin, yuzu yara bere icinde bir kadin var, ve sen hakliyim diyorsun.

Savci bu toplumda yetismis biri, isi aninda cozuyor.

Sahit yoksa, savci kadina inanir diyor uygulama, itirazin varsa git mahkemeya savun.

Sahit yoksa, bir sekilde karar verecek adam,

Kadin cinayetleri dursun diyoruz.

Kimse kimsenin kiz cocugunu oldurmesin diyoruz.

Ama isine gelmiyor.

6. Benim mesleğim laboratuvar teknisyeni. Babam adliyeden emekli. Üniversite öncesi bir iki yıl avukat yakınında çalıştım. Hastane de çalışırken bir doktorun yakını geldi. Adam polis müdürü eşinden boşanmak için dava açmış eşi bu çocuk senden değil demiş. Bu sicili için benden farklı bir uygulama istedi. Oğlu bildiği çocuk için babalık testi için abisi ve oğlunun kaydı ile kendisinin ve o çocuk için örnek alın dedi. Doktor ve polis müdürü çok ısrar etti yalvardı kabul ettim. Test çocuk adamın değil benim burnumdan geldi. Adam o belgeyi istedi kendi ismiyle. Biz numuneyi ve belgeyi adlı tıpa şahitlik belgesi ile gönderdik çok zor ikna ettik. Yine bir kız olayı var. Kız bekar biri istemeye geliyor. Gelin kocasına kızın hamile olduğunu biriyle ilişkisi olduğunu söylüyor. Koca annesine anlatıyor. Anne kızına iftira attığı için gelini boşa diyor. Kız bizim hastaneye geldi. Kadın doğum uzmanı kayıt olmadan bunun betahcg gebelik testini yapmamı söyledi. Yaptık pozitif çıktı. Kız kayboldu kaçtı. Arkadan anne, gelin ve kocası geldi kızın tahlil sonuçlarıni istedi. Doğruyu söylesem kızı öldürecekler, yalan söylesem gelini boşattiracaklar. Böyle bir hasta gelmemiş dedik. Nasıl böyle bir riski alayım.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Sen once Kadin'in ustun yaratildigini kabul edeceksin.
    Hepsine OK de böyle birşey yok.

Bu meselede benim gördüğüm gücü azıcık eline geçiren azıtıp bokunu çıkarıyor.

Feministler de aynı, karşı grup da aynı.

Kim azıcık güçlenip avantaj elde ediyorsa anında karşı tarafı yok etme işine girişiyor.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Düşüncenize saygım ama bana göre çok yanlışlar .. 6284 sayılı yasa kalkmayacak o kesin hatta İstanbul sözleşmesinden çıkıldı diye daha farklı tedbirlerde gelecektir . Nafaka konusu 6284 sayılı yasa ile ilgisi yok , kimse kimseyi zorla evlendirmiyor evlenmiş ve boşanmış bu yüzden nafaka verildiyse ödeyecektir , bir nafaka icin biriyle imam nikahla yasamayı gururuna yediren , goze alan bir kadınla evlenmiş olması onun ne denli hatalı bir tercih yaptığının göstergesidir . Bunu babanızın çiragi icin değil genel bir örnek üzerinden açıkladım o kişiyi bilmem etmem haklıdır haksızdır bunun kararını hakim verir . . Nafaka konusunda evet kötüye kullanan insanlar var buna sınırlama gelebilir ama sınır gelirken gerçekten o nafakaya muhtaç olan insanlarında olabileceğini unutmamak lazım .

Kadın cinayetleri boşanmanın kolaylaştırılması ve nafakanın kaldırılmasıyla filan bana göre çözülmez . Adam boşanmak isteyen esini kaç yerinden bicaklayip öldürüyor, evi terk etmiş işine gücüne bakan kadını boşalamazsın diyerek öldürüyorlar bu yüzden nafaka vs cinayetleri engellemez . Evlilik nasıl normalse boşanmakta normal ama erkek evlendiği kişiyle hayatın devam etmediğini görüyor bir şey yapmıyor / yapamıyor ama bosanamazsin benim malimsin artık benimsin diyerek bu eylemleri yapıyor . Hiç bir kadın evlendiği biriyle laf olsun diye boşanmaz aynı şekilde hiç bir erkek kendi isteğiyle evlendiği birimden anlamsız saçma sapan seylerden boşanmaz bu yüzden ya benimsin ya kara toprağın mantigini bir kenara atıp acaba neden boşanılıyor neden böyle oldu denilmesi ve cozum bulmaya çalışması lazım , bulamıyorsa da herkesin kendi yoluna gitmesine izin vermeli . Hiç kimse icin hayatınızı karartmaya değmez gitmek isteyen gider .
    erkeği rahat bırakırsan o da seni rahat bırakır..
    erkek ıle kadın boşandıktan sonra 2 yabancıdır , çocuklar hariç çoğu erkek eyvallah etmez..
    değişir medwig , insan doğasına aykırı her şey değişir..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 384/1000 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •