Sayfa 384/505 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Ocak 7 tarihine kadar açığa satış ve kredili işlemler yasaklandı hissemizde

Bank of Amerika elinde ki malı çaktı diye tahta daha yükselmez diyerek üzerine birde açığa satış deneyenler olmasın diye güzel bir önlem oldu

Bugün 50000 âdet satışa taban yaptıracaklardi neredeyse, sonra tabandan malı yerine koyup kar yapmış olacaklardı.

SPK zamaninda çıkarttı bu kararı

Öyle yok 3 köfte 5 kuruşa
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. Hayranım kurgularına ve hayal gücüne sayın kulyutar

3. 12.50 direnci üzerine karanlık oda da attılar hisseyi
    12.01 idi 17.26 da.. dedim eyvahhh, destek kırıldı. Endeks göçmüş zaten, mümkün gözükmüyor 12.50 üzeri kapanış bu atmosferde.

17.38 de baktım, güç bela 12.25 olmuş. Umut yok dedim.

17.56 da 12.39 oldu. ,, 4 dakikada 12.50 üzeri çok dedim.

17.58 de 12.44 oldu.

Ve seans kapanış ile 12.50 altında kaldı

Arkadaşa döndüm ve Eğer 12.50 üzeri laoanirsa karanlik oda da, bu tahtadan biz cuma kapanışında 14 üzeri bile görürüz , dedim

Kahkaha attı arkadaş. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış , dedi

Saat 20.30 a kadar ekranı açmadım. Ve açtığımda 12.64'ü görünce helal olsun , dedim. Evet, helal olsun. Golden cross devam ettirildi.

12,24 den alım girdim .. ve geldi. 12.50 altına her indiğinde hisse almaya devam ederim.
    12.50 üzerinde kaldığı sürecede alım yapmaya devam ederim. Ta ki 15 olana kadar. İlk hedef 17 TL görüyorum tahtada.

Bugün tek hisseye döndüm bu düşüşü bahane ederek.

Tek hissem RTA laboratuvar oldu bugün itibariyle
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Hayranım kurgularına ve hayal gücüne sayın kulyutar
    Teşekkür ederim

Google da yazıyor zaten, açığa satıştan korunmanın tek yolu, açığa satışa engel olmaktır

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Fibo ne kadar güzel çalışmış. Ders diye okutulur. Bakalım 11 e kdr verecekler mi?

6. "Şu anki kapasitemizle yıllık ortalama 5 bin ton üretime imza atacağız. Yakın zamanda bu kapasitenin de artırılması için çalışmalarımıza başladık" diyor.

Uysal, Türkiye'de gıda sektöründe kullanılan enzimin önemli bir kısmının üretimi için yola çıkan tesisle birlikte ülkemiz ithalatını önemli ölçüde ikame etmeyi başarırken, bu alanda Türkiye'yi ihracatçı ülkeler arasında da konumlandıracaklarını ifade ediyor. Uysal, bu kapsamda LIVZYM'in enzim portföyünde 10 farklı enzime ulaşmasını planladıklarını dile getiriyor.
    ALTI YILLIK ÇALIŞMA

Türkiye'nin ilk ve tek yerli enzim üreticisi LIVZYM Biyoteknoloji'nin kurucusu Dr. Serdar Uysal, İTÜ'deki lisans ve yüksek lisans eğitimini takiben gittiği ABD'de 13 yıl boyunca farklı ve seçkin üniversitelerde bilimsel çalışmalar yürüttü. MIT (Massachusetts Institute of Technology)'deki eğitiminin ardından Chicago Üniversitesi'nde Moleküler Biyoloji ve Biyokimya alanında doktora yapan Uysal, Harvard Üniversitesi'nde ise doktora sonrası araştırmacı sıfatıyla altı yıl araştırmalarını sürdürdü.

"Biyoteknoloji alanında ne yaparsam ülkemi bir adım öne geçiririm?" düşüncesi ve hayaliyle yola çıkan Serdar Uysal, Türkiye'nin endüstriyel enzim alanındaki yüzde 100 dışa bağımlılığını sonlandırma hedefiyle LIVZYM'i kurdu. "Altı yıllık çalışma ve yatırımın sonucu" olarak özetlediği LIVZYM, bugüne dek aldığı 10 milyon doları aşan yatırımla Türkiye'yi 'biyoteknoloji' alanında bir üretim üssüne dönüştürmek üzere faaliyet yürütüyor.

Dr. Serdar Uysal, aynı zamanda tersine beyin göçü kapsamında kurulumunu organize ettiği, Bezmialem Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü'nün müdür yardımcılığı görevini de yürütüyor.
    BİYOTEKNOLOJİ ÜSSÜ KURDU

LIVZYM’de kazanılan deneyim ve oluşturulan altyapının, Türkiye’nin biyoteknoloji üretimi alanında ilerlemesi için de önemli bir adım niteliği taşıdığını vurgulayan Dr. Serdar Uysal, şunları anlatıyor: “Ayrıca endüstriyel enzimlerin üretimi için hayata geçirilen üniversite-sanayi iş birliği modeliyle, LIVZYM’de biyoteknoloji alanında uzman insan kaynağının yetişmesi de sağlanacak.

Bu sayede; yetişmiş insan kaynağı ve kritik bilgi birikiminin, yalnızca Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan fabrika bazında değil gelecekte de ülkemize benzer tesislerin kazandırılmasına katkı sunmasını amaçlıyoruz. Böylece farklı alanlardaki yeni tesisler de yakın zamanda vitamin, amino asit, antibiyotik ve prebiyotik başta olmak üzere birçok hastalığa da çare olacak biyoteknoloji çözümlerinin geliştirildiği adresler olacak.”

Ekonomist dergisi

7. edilirken, raf ömrünün uzamasıyla atıklar azaltılarak sürdürülebilirliğe katkı sağlanıyor.

LIVZYM'in odağında gıda sektörü ve gıda enzim üretimi olduğunu vurgulayan Uysal, "Şu anki kapasitemizle yıllık ortalama 5 bin ton üretime imza atacağız. Yakın zamanda bu kapasitenin de artırılması için çalışmalarımıza başladık" diyor.

8. yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Sayfa 384/505 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •