Sayfa 384/608 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

param varki alıyorum.... burası forum gerçekler yazılıp çizilmeli herkes pozisyonuna göre yazılanlardan anlam çıkarıp sağa sola çemşirmemeli evet dünyadaki ev fiyatlarına bakınca dolar bazlı yükseliş sona ermiş gözüküyor bu demek değildirki özakın karlılığı azalacak yerlinin talebide yeni ve markalı konutlar olacaktır artık sıradan mütahitlere güven yok bundan sonra öz sermayesi düşük borçlu inş. şirketleri ve gyo ların işi zordur bırakalım piyasa elekten geçirsin bu arada patronun antrepo ve turizm'de atağa geçecegini düşünüyorum yeni portal 34 istanbul 34 ler yolda olabilir...
    nasip....

2. Büyükyalıdaki 3+1 daire fiyatıyla halka açıklığın %1ini alabiliyorsun[emoji3]
    Tek hanelere düşerse ev almayı düşünen hissesini alır onun yerine....
    YTD

3.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Büyükyalıdaki 3+1 daire fiyatıyla halka açıklığın %1ini alabiliyorsun[emoji3]
    Tek hanelere düşerse ev almayı düşünen hissesini alır onun yerine....
    YTD
    Şirket iflas açıklasa hisse başı 23 TL pay alacağız, ama hissesi 11,98 TL ye satılıyor..!!!

Gerçi satılan hissede yok ya neyse, adam milleti keriz yerine koyup kendini akıllı sanınca böyle saçma fiyatlar çıkıyor ortaya..!!

Keşke hissesini borsadan çekse yada iflasını açıklasa diye dua ediyorum, başka türlü hakkımızı vermiyecek bu hırsızlar..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

4.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    4 nisanda beşiktaş ihalesine giriyormuyuz. Hoş ne yapsa kötü fiyatlanıyor ama olsun.

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Girse de alma şansımız düşük diye düşünüyorum. Patron nabzı yoklar, çok isteklileri görürse pas geçebilir ...

Ne oldu bizimki ihaleye girmedi mi yoksa..;-))

Sabah HSBC 180 bin lot aldı, sonra TEB e devretti, şimdi ufak ufak mal yediriliyor gibi..!!

Akşam da tüh be ihaleyi alamamışız deyip yarın yine devre mi kestirecekler bu hırsızlar..???

Bi adam olamadınız gitti be kardeşim, herşey ala vere dala vere üzerine gidiyor..!!!

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Ne oldu bizimki ihaleye girmedi mi yoksa..;-))

Sabah HSBC 180 bin lot aldı, sonra TEB e devretti, şimdi ufak ufak mal yediriliyor gibi..!!

Akşam da tüh be ihaleyi alamamışız deyip yarın yine devre mi kestirecekler bu hırsızlar..???

Bi adam olamadınız gitti be kardeşim, herşey ala vere dala vere üzerine gidiyor..!!!

12,05 mal mı devretmiş birileri ALLAH cc sana akıl fikir versin ihaleden haberin varmıydı burada öğrenip kuşluda bilgiçlik yapıyorsun ya insan biraz utanır....
    nasip....

forum sıkmaya başladı artık patron yetmezmiş gibi birde onunla bununla uğraşamam ben sinirli adamım algyo topiğinde ağzını bozan birini reelde bulup hesap sorduğum günlere dönmeyelim....
    nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    4 nisanda beşiktaş ihalesine giriyormuyuz. Hoş ne yapsa kötü fiyatlanıyor ama olsun.

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    forum sıkmaya başladı artık patron yetmezmiş gibi birde onunla bununla uğraşamam ben sinirli adamım algyo topiğinde ağzını bozan birini reelde bulup hesap sorduğum günlere dönmeyelim....
    Hassa... çok korkut be sakura..;-)))))

Sen önce kendi isminle forumlara kaydını yap sonra realde adam bulup hesap sorarsın..!!

Oyun bozulunca oyuncuların siniride bozuluyor anlaşılan..;-))

8.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    12,05 mal mı devretmiş birileri ALLAH cc sana akıl fikir versin ihaleden haberin varmıydı burada öğrenip kuşluda bilgiçlik yapıyorsun ya insan biraz utanır....
    Mallar şimdi de City nin hesabına geçti, neler oluyor orada..;-)))

Bakalım en son kimin elinde kalacak..;-)))

Sayfa 384/608 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •