Originally Posted by
hayrii
2016 kasım ayında uvy için her ay düzenli alımlara başladım. Displin içinde maaşımın %10 ile alım yapıyorum. Bu %10 unda %80 ile 10 tane hisseye yatırım yapıyorum %20 nakit tutarak devam etmekteyim.
2,5 yılda excel aylık tuttuğum verileler göre %70 kardayım bu yıl ise %16 kardayım. Bu zamana kadar edindiğim tecrübe ne kadar az sat-al yaparsam o kadar iyidir oldu. Trade .
sadece 2016 kasım ayındaki ilk yatırım % kaç artı ya da ekside ? bir de her ay yatırım yaptığınız tarihle paralel o günkü ortalama 32 günlük mevduat faiz oranından da sanal işlem başlatsanız , bileşik faiz karşısında portföy kıstası açısından ...
örnek 2016 kasım ayında 932 tl lik hisse aldım ( masraflar dahil ) paralel hesapta 32 günlük mevduata 932 tl yi yatırdım...
aralık 2016 da 932 tl lik hisse aldım ( komisyon dahil ) paralel hesapta 32 günlük mevduata 932 tl yatırdım , 2 gün sonra da kasım ayında bağladığım 932 ana para + faiz gelecek onu da gene 32 günlükden bağlayacağım.....
pratik olması açısından 32 günlük kırık mevduat bileşik getirisi kıstası yapıyorsam , borsadaki alımlarımı da 32 günde bir yaparım
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Yer İmleri